Sommar

Jag längtar efter sommaren, jag längtar jättejättemycket!
Kollade igenom gamla bilder och hittade den här. Klassen i stadsparken för lite lekar och andra skojigheter, vi hade klassfest dagen innan. Jag och seb tog lite paus ;P Vi hade lekt lekar på festen... As you all know, lekar är inte min favorit :P


Mys i sängen med massa te och top model :)

foto0609 (MMS)

Mys i sängen med massa te och top model :)


Long time no see

Här var det visst tomt och tråkigt. Aja.. så kan det vara

Imorse, eller ja alldeles nyss, när jag står här i endast trosor och med mascaran i högsta hugg plingar det helt plötsligt en massa gånger på dörren. "Jävlar vad är det för en galning" är min första tanke.
Bara jag hemma så jag måste ju öppna. Så jag slänger på mig min morgonrock och smyger utåt och undrar vad för en jag ska träffa på nu.

När jag kommer dit ser jag mormor genom rutan. Men jösses varför plingar hon som en crazy person?
Tydligen hade hon gått hemifrån utan nycklar...

Dagen började kasst

Vaknade upp imorse och började fundera över om jag varit ute och supit igår, jävlar vilken huvudvärk. Insåg att seminarie inte var direkt något alternativ utan planen blev ipren och mer sömn. Synd! Jag gillar verkligen de seminarierna, jag tycker dom är både roliga och intressanta.

Aja dagen blev inte totalt förstörd iallafall för nästa gång jag vaknade till liv kändes det mycket bättre. En ipren till och sen tog jag mig faktiskt till huskvarna för att fixa till mina naglar. Hos en ny den här gången...! Jag är faktiskt nöjd, jag kommer verkligen verkligen sakna Carro men det kan nog bli bra det här också.


US and A

Idag fick vi veta våra studieplatser till våren 2012. Jag kommer hamna i USA närmare bestämt på University of south carolina i columbia. Inte så hiskeligt långt från New York av vad jag kan uttyda på kartan, ganska nära florida också om det är sånt väder man är ute efter.

Jag är nöjd, mycket nöjd. Jag ville till USA och jag vill hemskt hemskt gärna se NY.
De länderna jag mest av allt ville ha va australien och usa och nu sitter jag här med båda så jag är en glad tjej ;)

Blev ett kort besök i skolan idag. Det kän...

Blev ett kort besök i skolan idag. Det känns mest som bortslösad tid att sitta där när föreläsaren läser innantill ur föreläsnings underlaget. läskunnig är jag :p


Like a lady

Talking smooth and play by the rules, like a lady.
Well hang on loose and always stay cool, like a lady
Kiss every man while you still can, like a lady.
And pull your self up and dance 'til you drop, I'm your baby, baby.
Listen to the songs and learn to sing along, on the radio, radio.100
Got fire in my eyes and boys by my side, they're mine you know.




Bra dag

Idag är en bra dag.
Det är sol (visserligen svinkallt men det ignorerar jag) och jag vaknade pigg innan klockan ringde. Lyxade till det med te och egg och grejer till frukost och nu dansar jag omkring och gör mig iordning till massa glad musik.

Visserligen en svintråkig lektion med jag får ju träffa mina söta flickor :)

Tisdag

Fan vad dagarna går snabbt. Igår bara rusade förbi.
Iofs så gjorde jag inte mycket vettigt igår, slappade hemma innan jag drog förbi och åt semla och drack te innan vi begav oss vidare mot föreläsning.

Idag är inte mycket bättre, dock ska jag arbeta 16-22 så det kanske ses som att göra lite nytta? Kan ju behöva pengarna iaf ;)

Bokade in tid för en ansiktsbehandling idag också, jag fick ju ett presentkort i julklapp. Sedan tog jag tag i saken och ringde och bokade nageltid, hos en ny tjej. På fredag gäller det, jag kommer vara nervös :P
Jag saknar Carro! haha Taskigt att flytta ifrån sina kunder sådär ;)

Trött

Jag är dödstrött, det är jag i vanliga fall också efter den här långa jobbhelgen (6-16.30 och 7-16.30) men extra idag. Mamma och pappa hade nämligen lite besök här igår kväll av två andra par och dom spottade minsann inte i glasen. Högljudda blev de också, ju senare klockan blev. Roligt lät det minsann som de hade kan jag lova.

Jag hade mindre kul i min säng där jag låg och sov, vaknade, sov, vaknade ja ni fattar :P

Imorgon blir det sovmorgon.

Spyor

Att torka spyor är något av det värsta jag vet, jag har verkligen helt otroligt svårt för det. jag får liksom stå och svälja och svälja för att jag själv inte ska bidra till spyhögen som ska städas undan.

Idag var det en ungjävel som valde att spy i receptionen. Så jävla vidrigt! Körde och körde och körde med maskinen och moppade och moppade och moppade och hulkade och hulkade och hulkade.

Lika illa sen när jag skulle rengöra maskinen, men då stängde jag in mig och satte på mig ett luktskydd. Har nog aldrig i mitt liv innan rengjort maskinen så noga.

Snuskigt!


Dåligt

Här var det dåligt med uppdateringar. jag ber om ursäkt.
Det är för att jag inte haft något spännande att skriva om.

Ledig idag, grymt fint väder men jag spenderade dagen inne.
Ett besök till banken för att beställa såndär internetdosa eftersom de tydligen inte ska behålla det systemet jag använder nu. Höra om de inte har några andra dealer än den på mitt kort där utlandsuttag utanför EU kostar 35 kr per gång. Svar nej

Ett besök på träningen, valde mellan simtester och figurer borde ha valt simtester. Tjejer jag vet inte vad ni sysslade med idag ;P

(och sådär Noa ser du vilket långt inlägg :P)

Jag älskar att köra bil på kvällen/natten....

foto0603 (MMS)

Jag älskar att köra bil på kvällen/natten. Det är mörkt, man är nästan ensam och det spelas bättre och mer musik på radion. :p


Mys

Ikväll blir det mys hemma hos Petra. Det blir nån film hon valde och lite mat på det. Känns underbart ;)
Världens bästa Petra, träffar henne alldeles för sällan och ändå är hon en av dem som känner mig absolut bäst.


Skor

Ja som ni kanske gissade igår så vann skorna över sängen igår ;)
Så det blev en sväng till badet och sedan hem och prova skorna. Jag älskar dem. Visst klacken är ruskigt hög, men bred. och så jävla snygga. Ge mig sommar.


Tjusiga muffins


Bakar

Jaha här sitter jag och väntar, det är därför jag oftast itne bakar för det krävs nästan alltid tålamod. Nu väntar jag på att muffinsarna ska svalna så att jag kan hälla på glasyren.

Kommer bli ruskigt tjusiga minsann. Med ljusgrön glasyr och lite karamellströssel.
Nåt ska man fördriva tiden med när man är ledig och inte vill plugga.
Jag uppdaterar er med en bild senare ;)

Tjusigt?

Bytte lite utseende på min kära blogg. Inget drastiskt men omväxling förnöjer säger man ju ;)




Tidsfördriv

Jag heter: Jessica
Jag är: jättesöt
Jag har: jättetråkigt
Jag är rädd för: jättespindlar
Jag är inte: jävlig
Jag sjunger: jättefint
Jag gillar: jul
Jag äter: jordgubbar 
Djur jag påminner om är: jaguar

;)

Till badet eller inte till badet?

Jag sitter här och funderar på om jag ska orka ta mig upp till badet en sväng nu när det inte blev någon utgång. Jag kan vara ledig om jag vill för de ska träna på kombinationen och i den är inte jag så inblandad. Dock kan jag säkert göra någon nytta :P

Å andra sidan sitter jag ganska skönt här i mörkret i min säng framför tvn haha.

Ett alternativ för är dock att jag kan svänga förbi kiosken och plocka ut mina underbara skor som legat där några dagar. Jag vill ju inte att de ska känna sig oälskade ;)


Färdig

Skolarbetet för idag avklarat, skolan för resten av veckan avklarad. Nu tar jag lov iallafall torsdag och fredag, jobbar ju tyvärr i helgen.

Blir ingen fest, bristande motivation och studentekonomi. Vi skjuter på det och tar inflyttningsfest i Carros nya lägenhet sen.

Uppe med tuppen

Här sitter jag nyduschad och dödstrött.
Jag vill inte gå till skolan idag. Det är kallt ute och jag är omotiverad och så ska vi göra ett tråkigt quiz efter lektionen också.

Nee idag är inte min favoritdag. Vill bara krypa ner i sängen igen.
Sitter iallafall här och mentalt håller tummarna för Sofie och Louise som gör tenta idag.

Hungrig

Väldigt händelselös och ointressant dag för mig idag. Plugg och jobb. Blir tydligen lika illa imorgon. Tränare och jobb.
Bra iofs jag kan behöva pengarna.

Nu sitter jag här och är svinhungrig och väntar på att pappa ska komma hem från gymmet så vi ska äta :)


God natt

Jag är sur.

Dock ska jag somna till ljudet av Loreen. Jag är kär i hennes röst.

Något att älska


Sista från skåne

Nu är jag hemma, kändes mycket jobbigare att åka hem därifrån än vad det brukar kännas när Elin åker härifrån. Antagligen för att det var jag som lämnade henne den här gången, kändes konstigt. Menmen om två veckor kommer hon hem en vecka så :P

Jag va väldgt poppis på bussen också, både dit och hem. En fransman som började prata med mig på ditvägen och frågade om mitt telefonnummer haha. På hemvägen var det någon annan engelsktalande man som snackade, han stötte dock inte på mig. Han höll på i en timma och allt jag ville var att stoppa musik i öronen och sova :P Han tyckte dock att jag var en "very nive person". tack tack

Och tillsist utlovade bilder på min shopping (=



going home

Sitter här och packar ihop och förbereder mig för hemresa. Tråkigt!
Nu kommer jag sakna min syster hemma ju. Dock har jag kommit fram till att jag aldrig vill bo i ett kollektiv XD

Har dock några timmar kvar innan bussen går, tjugo i två är jag påväg hemåt igen.
Hej då malmö hejdå Elin, hejdå Alla ni andra trevliga här nere (=

Bilder

Här får ni ett par bilder iallafall (=


Trött

Nu är jag svintrött, pigg imorse minsann men nu känner jag av utgången och en heldag på staden. Blev inte alls mycket shopping, jag är stolt över mig själv! Blev en svart transparent tröja, ett vanligt svart linne och en rosett till håret, en väldigt fin rosett ;)
Givetvis ska ni få bilder på detta ;) och ja jag vet att jag lovade bilder från igår ikväll men orken har gått ur mig så räkna inte med bilder fören imon (=

God morgon

Weheey blev fest igår minsann. Hade väldigt trevligt med vissa, blev väldigt förundrad över hur töntiga vissa människor kan vara. Två tummar upp, massa dans och trevligt.

Tror att det togs ett par bilder igår iaf, ska se efter i kväll. Nu ska vi nämligen bli serverade scones och sen ta oss in till Malmö för en runda på stan.

Promenad

Efter att ha spenderat dagen ensam i deras hus, pluggandes (bra jobbat) så kände jag för att röra på mig lite, så jag och Elin bestämde oss för att gå en runda till kiosken för att inhandla en sprite då jag var sugen på detta till vinet som ska drickas ikväll. Så bestämde vi oss för att gå igenom hela byn påvägen dit, det är alltså ingen stor by haha. Vad kan det ha tagit? En kvart dit och fem tio minuter tillbaka.

Dock är jag besviken på vädret här nere, jag trodde jag skulle åka till våren men hamnade rakt in i höst istället haha.

Dock såg jag en asfräsig ko utanför brandstationen, väldigt söt.


I skåne

Jajjemänn här sitter jag i ett litet hus i skåne outside Malmö. Sis är i skolan och tanken är väl att jag ska försöka plugga lite jag också, missade ju en föreläsning och ett seminare så lika bra att komma ikapp det.

Ikväll blir det fest och utgång i Malmö tror jag tanken är, spännande. Internatvännerna verkar inte vara dom som spottar i glasen (är det så man säger när folk inte dricker lite?)
Jag har kameran med mig så jag ska väl försöka ta lite bilder, men vi får se hur det går med det ;)

Jag vill gömma mig under mitt täcke

Igår åkte conversen på, idag blir det tillbaka till snöskottningen. vad faaan!
Jag vill faktiskt inte ha mer snö nu, speciellt orkar jag inte att det ska komma och försvinne, komma och försvinna. Jag hatar att skotta snö.

Menmen idag har himlen bestämt sig för att öppna sig. Kulkul

Jag hoppas på bättre väder nere i skåne (?) och är tacksam som satan för att jag inte åker tåg utan buss.

Tidigt

Tidig uppgång imorgon, 06.00 för 4 timmars jobb, det betyder att det även blir sängen tidigt idag.
Imorgon åker jag iväg ner till malmö för att träffa min syster. Påminn mig dock om att jag inte borde shoppa En Enda grej!

Vi har världens sötaste äldsta föreläsare ...

Vi har världens sötaste äldsta föreläsare idag. Med föreläsningen på overhead. Jag gillar honom XD


Elin

Imorgon minsann lämnar jag jönköping, för en helg tillsammans med min syster. Ska bli skojigt, spännande att se vad det är för folk hon umgås med nu :P Blir antagligen lite shopping, lite fest, lite mys. Måste förbi systemet idag också, så jag är förberedd ;P

Har du kommit på något mer jag ska ta med ner? So far har vi:
Strumpor
Tavlan
Gympaskor


Solsolsol!

Massa sol och blå himmel ute idag, dock inte många grader på termometern men det skiter jag i!
Idag blir det converse, solglasögon och vårjackan! (Dock kanske inte den vårigaste vårjackan men ändock en vårjacka)


Fler badrum

Vid tillfällen som det här suger det verkligen med bara ett badrum. Min mamma har ockuperat badrummet ett halvt liv nu och kommer antagligen stanna där typ lika länge till och här sitter jag och är så sjukt jävla kissnödig. Jag kan gå ner i källaren på toa men jag orkar inte, det är ju så kallt där!

Jag älskar att ha stövlar på mig! Att bara...

foto0600 (MMS)

Jag älskar att ha stövlar på mig! Att bara kunna promenera rakt igenom vattenpölarna och skvätta lite extra bara för att jag kan XD


Mina skor

Började fundera på hur många skor jag egentligen äger häromveckan när Toni och Coffe frågade... Så det här blev resultatet, ni får räkna själva ;) Tror jag fick med alla, eller nej ett par svarta stövlar är inte med och jag vet inte vart dom är! :O Trots att dom är sådana jag änvänder hyfsat ofta. I källaren kanske, mina två gummistövlar fick tydligen inte heller vara med på bild :P


Ny vecka

Fan vad veckorna går snabbt eller? Det är sant som folk alltid sa när man va yngre att tiden går snabbare och snabbare ju äldre man blir :P

Blev väldigt trevlig middag idag med massa paket till mamma och massa god mat till mig ;) haha
Börjar den nya veckan imorgon med träning och solning är det tänkt, jag är trött på att vara blek ge mig sommar och sol :P

Känns skönt att hinna det innan skolan men det suger att sluta skolan vid sju på kvällen.

trött

Trevlig kväll igår! Men jag är trött idag minsann.
Nästa punkt på schemat är att fira mami ♥

Party

Idag blir det fest! Riktigt trevlig fest till och med tror jag ;) Synd bara att Sofie har match imorgon så att hon inte kan följa med. Men blir nog bra ändå, träffa lite nytt folk. Det är tummen upp på det minsann.

Ska försöka slänga med kameran och ta lite bilder :P
Nu ska jag försöka hitta på en outfit och sen ska jag väl försöka bli lite snygg också (=

inte så spännande

jaha solningen avklarad, skönt som satan men jag blir alltid så seeeg när jag har solat :P Dock kommer det inte bli mer spännande än så idag. Det som återstår nu är väl i princip upp till badet 18-21 för att äntligen lära mig kassan. ja jag kan ju kassan men rutinerna för öppning och stängning har jag varit för lat för att ta tag i och lära mig :P

Så det blir inget spännande för mig ikväll, kör på fest imorgon istället, all in :P

Fan vilket pissigt väder! Vart tog våren v...

Fan vilket pissigt väder! Vart tog våren vägen? Jag ska minsann ta mig förbi ett solarie efter skolan!


Ännu mer utomlands

Nu har vi hamnat i februari och det betyder att det är dags att göra sina val till utlandstermin nummer 2. Det är lika svårt den här gången!

Tanken är nog att jag kommer satsa mer på USA och europa den här gången. Får se lite vad jag hittar. Eventuellt kanada också Ellen och Sanna verkar ju trivas utmärkt ;)

jag vill ha mer info från min kontaktperson i australien också så jag kan söka dit på riktigt och börja fixa med grejer!


Biljett

Nu är biljetten bokad ner till syster min utanför malmö. Kvällen den 10e till den 13e ska jag få umgås med henne. Riktigt trevligt faktiskt. Jag längtar. Ska bli skönt att lämna jkpg en helg också, alltid skönt att göra något annat.

Snart ses vi bubs ;)

Spontan utgång

Jag hade inte tänkt gå ut igår för att jag trodde att jag skulle va uppe på badet vid sex, men jag hade ju tänkt fel på en vecka haha och helt plötsligt blir jag assugen på att gå ut och fira tentaresultatet. Men Sofie hade redan bokat in annat :O Men tillslut blev det utgång ändå Johanna var sugen och Thomas är ju alltid ute haha

Så nån förfest på gamla HLK hamnade vi på och sen på kåren. Måste säga att jag hade himla trevligt trots att det var lite lite folk ute. Sedan har jag blivit lovad ett slott också!

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Jag gjorde det!
jag satte ett G på min koncerntenta, jag skiter i vilket g! jag är så jävla glad, jag ville verkligen verkligen inte göra om den.

Än sålänge lever drömmen om att slippa omtenta.


Vad fan!

Tydligen så har de inte alls skickat ut något mail till de med underkänt (?). Hur fan kan man påstå det i tre olika mail och sedan ångra sig? hallå vad är det för jävla dumhuvuden. Så nu har jag fortfarande ingen aning om hur det gick. Bättre att inte maila alls då ju.

Jag tycker verkligen att lärarna i den kursen suger.

Me tydligen gick caseet bättre än jag trodde så jag får väl fortsätta hoppas.

fan

Vad säger ni om det här? Min reaktion va u...

foto0596 (MMS)

Vad säger ni om det här? Min reaktion va ungefär vad Fan är det och vad ska man ha det till? Ne men allvarligt vem köper en sån?


Göteborg

Blev några påsar som fick följa med mig hem igår ;)

Ett par skor jag tittat på flera gånger som jag nu hittades stående på rean på top shop med mitt namn på sig ;) Ett par leopardballerina, I like, ett linne, en tröja, en klänning (jag ska ju iväg till 4 månader sommar) och så ett par svarta byxor, tighta snygga och med dragkedja på sidan därnere (=






Någon gång under dagen ska jag visa er det absolut fulaste klädesplagg jag sett tror jag...

Vågar jag tro?

Igår hade vi fått ett mail om att tentan i koncernredovisning äntligen är färdigrättad. Det stod även att de visste att många var oroliga över en eventuell omtenta (eftersom den är redan den 18e) och att eftersom det kan ta några dagar innan betygen blir inregistrerade i ladok skulle de maila ut till de som fått underkänt.

Men jag har fortfarande inte fått något mail. Det stod att de skulle fått mail igår eftermiddag. Så nu är jag ännu mer nervös än innan, för nu har jag börjat tro att det faktiskt finns en chans att jag klarat den, innan är det klart att jag hoppades men jag kan inte påstå att jag trodde på ett g.

Uff, jag vill veta säkert nu!


Uppe med tuppen

Trött som fan men redo och taggad för en heldag med Sanna i gbg. Ska bli riktigt trevligt faktiskt, får hoppas på ett eller ett par fynd också :P Det hade inte känts fel alls. Vi får se vad vi kommer hem med haha

Blir som ni kanske listat ut troligtvis inte så mycket uppdatering här idag (inte för det brukar vara det men idag har jag ju anledning) om vi nu inte stöter på något spännande.

Sist vi va i GBG ihop och och Sanna va när vi va på det där "modell för en dag", det vill jag minnas va en underbar dag :P


RSS 2.0