Första april

Ni glömmer väl inte att det är första april imorgon med allt vad det innebär ;)

Ny väska

Linda drog med mig in i en väskaffär och jag hittade en supertjusig väska. Blir kanoners då jag emellanåt behöver en större än den jag använder i vanliga fall. Dyr var den inte heller.


Slut som artist

Nu är jag helt slut, utmattad. Jag förstår inte hur jag kan känna mig sån hela tiden, som en urvriden disktrasa ungefär. Antingen håller jag på att bli sjuk eller så är det bara vår som behövs?

Jag hoppas iallafall att det blir bättre snart för just nu har jag inte ork till någonting, ingenting känns så kul som det brukar. jag behöver solsken, lite färger istället för allt det gråa, sopade vägar och trottoarer och värme. Gärna lite lov på det också ;)

Inte alls tjusigt

Mina händer är för tillfället inte alls tjusiga! Utväxta naglar plus att jag lyckats slå av en. Inte alls bra jessica...
Men som tur va fick jag en tid att fixa till dem på tisdag så nu är det inte så himla länge kvar. Blir vitt den här gången. Tycker att vitt är snyggast men ibland är det kul att variera sig. Omväxling förnöjer sägs det ju, håller ni inte med? ;)


Mysigt

Hade sjukt gott om tid idag, eller ja just nu innan jag måste stressa iväg till bussen. Ja stressa för så blir det alltid för mig trots att jag har hur mycket tid som helst på mig... Men helt plötsligt har klockan bara gått och blivit "dags att gå till bussen".

Men jag passar på att dricka lite te i min tjusiga ko mugg, lyssna på bra musik och surfa runt på massa bloggar :P


Wiiiiiie

I'm happy!
Fick mitt letter of offer idag från australien. Jag är godkänd och allt jag behöver göra nu är att skriva på och skicka in och sen kan jag börja söka visa. Vilket antagligen inte är så himla smkidigt det heller men jag är iallafall nästan klar!

Idag är en bra dag!
Först det och sen lunch med Linda.

Iofs jobb på det mindre glammiga donken tre timmar också men det spelar inte ens någon roll nu XD haha
Badet ikväll också, så räkna inte med så många uppdateringar här idag.

Usch

Fick tråkigt besked på träningen... Hoppas att vi kan lösa det annars kommer flickorna vara saknade.



                                                                       


Tumme upp

Nu har jag varit duktig, läst de kapitlen vi ska läsa i HÖKen, svarat på seminariefrågorna tills på fredag. Ändrat i mina barns parmusik till konstsimmet och hittat på nytt till den.

Ändå har jag nu ca en timme kvar innan jag måste bege mig upp till badet, vad ska jag hitta på? :P

Promenerade hem från skolan idag kändes du...

foto0647 (MMS)

Promenerade hem från skolan idag kändes duktigt och det var skönt faktiskt :p


Ny dag

God morgon.
Är faktiskt ganska pigg för en gångs skull, känns skönt. Är nästan sol ute också, haha fantastiskt hur det kan vara spännande varje dag :P
Ingen inspiration till skolan heller plus att jag inte ägde något att ha på mig, som vanligt :P, så fick bli den nya tröjan bara.

Mer spännande än så blir det inte idag ;P




                                                                           With Love ♥


God natt

god natt snyggingar!
Imorgon lektion 10-12 sedan får vi se vad som händer (=

                                                                                             

                                                                                               With Love ♥

trotsar vädret

Trots att det är grått och tråkigt och inte alls vårigt så trotsar jag vädret och ger mig ut på promenad. En lååååång jävel med grym musik i öronen.

See ya ;)




                                                                             With Love ♥


Slappt!

Grymt slapp dag hittills, jag har i princip inte lämnat min säng. Jag behövde det. Sovmorgon och sedan bara ligga kvar och slappa.
Lyssnat på massa skön musik och bläddrat lite i gamla tidningar. Jag var värd det efter tentorna faktiskt.





                                                                            With love ♥


Tror inte på beroenden

Jag har funderat på det här med beroenden och folk som försöker sluta hit och dit och folk som pratar om att sluta men det går ju minsann inte för de är ju faktiskt beroende...

Jag har kommit fram till att jag inte tror på beroenden, eller alltså inte i den mån att det är omöjligt att sluta iallafall. Jag vet också att det finns vetenskapliga studier på att vissa ämnen är beroendeframkallande. Det tänker jag inte argumentera emot.

Men vill man verkligen sluta så är det klart som fan att man kan sluta men det handlar om vilja. Hur kommer det sig annars att en del människor helt plötsligt bestämmer sig för att sluta en dag och håller det sen i resten av sina liv oavsett hur länge de hållt på innan.

Stå inte där och säg till mig att du vill sluta men inte kan, kan du inte vill du inte. Vill du men vet inte om du har självkontroll nog ta hjälp då.

Jag tycker inte synd om folk med beroende, man har själv satt sig i den sitsen och man kan själv ta sig ur den.
Har någon om er någon åsikt om beroenden?


                                                                                             With love ♥

Första

Första uppdateringen idag blir det nu då, sent jag vet. Men jag har haft fullt upp. Föreläsning imorse låååång lunch med Sofie som carro sedan joinade. Glassbuffé på jensens där vi åt alldeles för mycket glass. Sol ute och mys. Skulle varit på föreläsning nu också 5-7 men jag gick efter en timma jag orkade helt enkelt inte. Känner mig inte pigg, började ju redan igårkväll höll i sig under natten. Var bättre imorse men sen slog det till igen.

Hann iallafall in en sväng på H&M innan jag nu kommit hem och placerat röven i sängen. Det jag sökte fann jagh dock inte. Blev två små köp ändå. Tröjan är inte exakt en sådan jag letat efter men verkar vara det närmsta jag kan komma, får se om den får flytta in hemma hos mig på heltid.
Vad tycker ni ska jag behålla?





                                                                       With love ♥


Klagaklagaklaga

Det snöar ute, jag är jävligt trött på snö! Ge mig vår för i helvete, gärna innan jag åker till den eviga värmen i australien (iallafall min del av australien)

Kvällen kom och jag blev helt orkeslös, viljelös, utmattad. Tentaperioden har tagit ut sin rätt, tentor, jobb, skäll och annat jobbigt. Ibland fattar jag inte varför allt måste bli så himla stor grej, man behöver inte ta allt personligt. Inte får jag vara ledig imorgon heller utan skolan kör igång direkt, 10.00. Blir dock mysig lunch med Sofie och Carro imorgon.

Ni kommenterar dåligt också.

och så brände jag fingret när jag skulle tända ljus...

Nu ska jag sluta klaga och inta sängen, blir mysig musik och halvdvala ett tag innan jag somnar på riktigt.



                                                                                     With love from Jönköping ;)


I'm bored


Lykke Li




tentapresent

Friheeet! Tentan är gjort, nu kan man ta det lugnt igen några veckor :P
Imorse när vi kom till skolan strax innan åtta stod PWC och delade ut små påsar med "allt man behöver på en tenta". Det gjorde min dag, det är minsann bra reklam. Här sitter jag med min kexchoklad och älskar PWC haha Min kärlek är lättköpt klockan åtta på söndagar tydligen ;)

Tentan kändes ok faktiskt, inte kanon men inte katastrof. Har jag inte tänkt helt fel så borde det bli ett G. Nu är det bara att hålla tummarna tills vi får tillbaka tentorna.

Haha hällde bara ut innehållet i påsen för att fota och tydligen lyckades allt hamna upp och ner, bra jobbat ;)

Älskade mamma

Igår uttryckte jag en oro över att glömma lagbok och övriga utskrivna lagtexter till tentan eftersom man vanligtvis bara behöver penna och id ;P

Kolla vad jag hittade imorse (=
tack!


Glöm inte!

Sommartid.


Såhär snygg är den. Den orangea tröjan :p ...

foto0636 (MMS)

Såhär snygg är den. Den orangea tröjan :p dock ser den mer röd ut på bilden men iaf haha


Nedräkning

Inte länge kvar tills vi är fria från tentor nu! (för ett tag iallafall)




Tröttröttrött

jag är trött i huvudet och trött i kroppen, ja jag är fan i mig trött i själen!

Tentaplugg kombinerat med arbete är inte en bra idé, inte alls. Men vad gör man inte för pengar till när man ska plugga utomlands :P
Idag jobb på badet hela kvällen och imorgon 6-15. Kommer bli tufft att försöka plugga efter det men eftersom jag verkligen inte känner att jag kan det så har jag inget val.

Fick supertjusiga, superorangea t-shirtar på jobbet idag med som vi ska ha nästa vecka om vår tvål-kampanj. Jösses, jag glömde den på jobbet så ni får tyvärr inte se den fören imon :P


jaha ja

Jag som tyckte att HÖKen kändes bra inför söndag, nu ångrade jag mig.
Gjorde nyss den senaste "gamla" tentan och det gick inte så himla bra faktiskt.

Fan också, jag har inte tid. Jag arbetar ju både idag och imon. Hoppas att det var en tillfällig nergång bara...

Står och väntar på att alla mina papper sk...

foto0635 (MMS)

Står och väntar på att alla mina papper ska skrivas ut. Beundrar verket av en idiot så länge, två buntar a4 där det ska ligga sånna stora papper a3 eller vilket nummer de har. Bra gjort..


Tumring?

Tumring, nej tack!
Något av det fulaste jag vet är tumringar, inte så farligt på tjejer och speciellt inte om man har mycket ringar överlag på sig då passar den ju liksom in. Men en ensam ful utelämnad tumring, framförallt på en man/kille.

Jag är ledsen men jag tycker inte det är charmigt någonstans. Jag trodde att det hade dött ut men nu har jag sett ett par stycken bara de senaste dagarna...


inskickat!!

Äntligen, när jag fick papprerna trodde jag aldrig någonsin att den här dagen skulle komma. Men nu äntligen är den här. Jag tryckte precis på skicka så nu ligger min ansökan och väntar i inboxen hos min kontaktperson på skolan i australien. Hoppas bara att det nu går utan problem och jag får mail snabbtsnabbtsnabbt att jag är godkänd haha. CSN är också inskickade, plus ett extra om ändring eftersom jag var klantig och ansökte om försäkring på termin två när jag vill ha den från termin ett och över hela tvåan :P haha jaja

I feeel good :P haha


Smidigt

Seminariet om samverkan mellan skola och näringsliv gick faktiskt väldigt smidigt. Man fick sitta några stycken och diskutera vad man tyckte hur det fungerade nu och vad man kunde göra bättre och så.

Kändes ändå som att vi bidrog lite iallafall haha
Även om lunchen och fikat var det bästa ;)

Nästa punkt på schemat är upp till badet, trots att jag pluggat alldeles för lite idag (=

Sol iallafall

Idag fick jag min efterlängtade sol så det blir dubbel invigning (=
Skor och ögon, det är ju strålande ;)


God morgon

Ny dag, sol och härligt. Idock går vi dock på tentapluggandet inför tenta nummer två på söndag. Blir dock avbrott i pluggandet idag för mig och Sofie vi ska vara med på något slags seminarie om hur skolan och arbetslivet bättre ska kunna samverka. Jag vet inte exakt, ett av mina konstsimsbarns mamma är syo och det är hon som har lurat dit mig.

Förhoppningsvis kan vi tillföra något, i vilket fall så får vi gratis lunch och gratis fika och vi är ju trots allt studenter ;)

(=


Moneymoneymoney

Kom nyss in på min inkomstdeklaration. Där står det att jag får circus 3000 kr tillbaka på skatten. Hur det nu kunde hända? Men jag är skitglad, jag trodde jag hade betelat för lite men tacktacktack för att det inte var så. Extra pengar är alltid välkommna.


Tentan skriven, inget av det jag kunde bäs...

Tentan skriven, inget av det jag kunde bäst kom. Självklart. Kan ha gått ok kan ha gått kasst får se. Inga solglasögon blev det heller... :p


Tenta is coming up

Så idag är alltså dagen D, den första av två. International trade tentan är idag. Om jag är redo? Ingen aning, det märker jag väl när jag får tentan om inte annat...

och vart är den utlovade solen? Det är liksom halvmulet ute. tråkigt, allt känns ju lättare när det är sol. Håller ni inte med?
Dessutom köpte jag och mamma varsitt nytt par solglasögon igår som jag givetvis hade hoppats få inviga idag...
Dock borde jag koncentrera mig på att läsa igenom trade theory igen istället :P


Här är dom



Jag gillar dom iallafall (=
Jag skulle dock behöva lite solbränna bara jag vet inte vad kameran gör med mig inte bara ser jag blek ut utan fläckig också? wtf? haha


Nio grader ute det är vår! Jag kan sitta p...

Nio grader ute det är vår! Jag kan sitta på balkongen och plugga. Jag har hämtat mina skor och ska prova dem lite senare. Idag är en bra dag! (bortsett från att jag pluggar för lite)


Förlåt för kass uppdatering


Uff

Sjukt mycket snö ute, 3 dm att pulsa fram i imorse, nu börjar det smäta plus att de flesta gångvägar blivit skottade. Dock ser man hur sjukt trötta folk börjar bli på snön nu, väldigt bristfälliga skottningar överallt.

Jag är så jävla seg och mitt huvud pallar inte mer, så ni får ingen mer uppdatering av mig idag :P

Snö?

det snöar ute? Vad fan?!
Jag rullar ner rullgardinen och ser på premiäravsnittet av Grey's.

Godis?


The end

uuh, mitt huvud är helt slut. International trade var svårare än jag hade trott/hoppats.
Heldag på skolan och några timmar inne på ett badhus, då är man inte på topp :P

Imorgon blir det hemmaplugg, med ett litet ljus i tunneln. Mormor ska bjuda mig på lunch :)

heldag

Idag blir en heldag iväg från hemmet, nio till nio. Först skolan och sedan badhuset. Gud så roligt.. :P
Somna kunde jag inte göra inatt heller. Kulkul

Så det jag ville säga va bara, förvänta er inga uppdateringar :P


Shoes

Jag hade tänkt vänta med att beställa skorna, suga lite på karamellen liksom ;)
Men nu fick Toni rätt minsann. Anledningen till att jag tryckte på beställ var dock Sofie, för att hon tyckte jag skulle vänta tills efter tentorna för då "skulle jag vara värd dem på riktigt".

Wtf tänkte jag, vill jag ha ett par skor är jag värd ett par skor. När som helst.
Så nu är de påväg hem till mig och de kommer dessutom på följa med mig till australien :)

Falling in love

åååh, jag vill ha!
Hur fina är de inte?

Hur många gissar att jag kommer lyckas låta bli att klicka hem dem?


Julklapp

Igår köpte jag en julklapp till mig själv och inte en enda krona behövde jag lägga ut. Bra va? ;)
Nää men det var så att jag fick ett present kort på MQ av mormor i julklapp och jag använde det inte fören igår. Ett par shorts fick det bli :)

 


Desperate

Idag är det säsongstart av desperate housewives, weheeey!

Härligt. Dock har jag pluggat för lite idag... Men jag var iallafall duktig och lagade mat och gjorde matlådor till hela familjen till imorgon. Det är inte så illa det heller :P

Och när jag orkar ska jag visa upp vad jag shoppade igår, helt gratis ;)

Helt ok pluggplats ändå? :p

foto0624 (MMS)

Helt ok pluggplats ändå? :p


Fin

Jag gillar espressohouse take away muggar nu. Med en söt liten text på...


Klapp på axeln

Jag badar just nu i ansökningspapper av olika slag med lustiga frågor. Men idag blir jag av med några stycken iallafall alla CSN blanketter och bilagor fixade och nerlagda i ett kuvert. Strax blir det en liten promenad iväg till brevlådan. Jag vill inte se skiten mer.


Längesen

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal 
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl 
Varför kärleken brunnit 
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp 
Trotts min väg vart lång kantats med gupp 
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger 
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor 
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse 
Att jag satt något spår 
Som har haft betydelse 
Aldrig besvarad aldrig tillmötes 
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst 
Hjärtan som slår 
Vi står där vi stod 
Minns det som igår
Första gången du log 
Som om jag snubblade pladask 
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Jag var ung du var yngre
När vi sågs första gången 
Rusade förbi mig snabbt på perrongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår 
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev 
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras 
Du flyttade utomlands någon annanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden 
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består intakt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Byråkrati

jag har spenderat några timmar idag med att fylla i papper. papper till USA, papper till Australien, papper till CSN. Högen med papper tar aldrig slut. Inte nog med att det är mycket heller, det är svårt också!
Emellanåt fattar jag liksom inte ens vad fan dom frågar.

Jävla bajsbyråkrati för att uttrycka mig rakt. Imorgon fortsätter roligheterna med att sätta mig in i hur man får ett studentvisum.

Så utmattad efter pappersifyllande och på lite småkasst humör redan innan detta så var jag inte alls på humör för något alls när jag fick släpa mig iväg till badet. Men flickorna fick mig att tänka på annat, härligt!

Nu känns det bättre, så nu tar jag rast från alla ansökningar iallafall till imorgon. Jag drömmer fan om alla papper på natten till och med så får passa på att vara ledig några vakna timmar :P


Utomhuuus

Jag och Carro övergav lektionen imorse, den sög precis som övriga föreläsningar i den kursen.
Istället blev det en fika. den första utomhus iår! Weheey


Jävla vädergudar!

Jag traskade glatt hemifrån i converse och skinnjacka i förmiddags. Solglasögon på. Säsongspremiär för skinnjacka weheey, visserligen med dubbla tröjor under men who cares?

Men faaaaail, när jag kommer ut från min ansiktbehandling är det svinkallt(!) och regnigt.

tack för den.

Converse is on

Plusgrader idag, nu kommer våren!
Det blir converse och solglasögon idag. Tyvärr lyckades jag missa första lektionen idag, men så blir det när de håller på och flyttar runt på saker som legat samma tider hela vårterminen hittills typ :P

Men likaglad är jag för det.. ;P


Trött

Jag sov alldeles för lite inatt, men jag hade jäkligt kul igår med tjejerna. Tackar! ;)
Vin, drinkar och massa skitsnack följt av massamassa dans ute på dansgolvet :P

Jag är dock svintrött innan, lyckades tydligen somna tidigare i eftermiddags på den stunden det tog att koka kaffe efter att mamma frågat om jag ville ha... Bra jobbat :p

Massa skider i dag på tvn, väldigt smidig söndagsunderhållning, tyvärr lite sämre resultat än vad jag hoppades på :P

Vi får se om bilder från igår dyker upp, det beror på om nån av de andra lägger upp sina bilder på ansiktsboken.

Ledig helg?

Det här ska ju vara min lediga kväll... Men icke
Jobbade ju några timmar igår och kunde inte med att säga nej när de frågade om jag kunde jobba 11.45-16.00 idag.

Så den blir inte helt ledig.

Ikväll blir det dock kalas och utgång!

God morgon

Jösses, nu är ni önskade både god natt och sen god morgon igen. Bra jobbat av mig ;) Det betyder ju två ganska täta inlägg haha

Tänkte bara meddela att skolan i USA har hört av sig och meddelat vilka slags papper jag måste fylla i och skicka in till dem. Bra jobbat, särskilt med tanke på att de fick nomineringen igår!
Jag väntar liksom fortfarande på svar från skolan i australien... De har haft över en månad på sig. Stämningen på kontoret i australien kanske är mer "laidback"? :P Visst att människorna jättegärna får vara så när jag kommer dit, men först får de se till att jag får all information så att jag kan ta mig dit! :P

God natt

Jag hade svinskoj igår ute. Tumme upp.
Inte alls lika roligt imorse när jag vaknade dock... Släpade mig inte iväg fören jag skulle va hos frisören halv två.
Så himla skönt med nyklippt hår, jag älskar det!
och att få håret tvättat, underbart!

Nu är det dock läggdags för mig, imorgon ska jag till skolan och så ska jag skaffa fram en present till Petris.

maybe?

Det här är vad jag för tillfället funderar på att ha på mig ikväll...


Sol och fest

Idag är det underbart väder, sol och inte alltför kallt.
jag är ledig, min syster är hemma och ikväll blir det fest!

Jag känner för att vara svinsnygg men jag har ingen aning om på vilket sätt snygg och vilka kläder jag vill ha på mig haha. Så jag kletar smink och funderar på detta ett tag till ;P

16 mars

Dagen då Grey's börjar igen!

Jobbigt med utlandsstudier

Nu börjár jag förstå hur mycket det egentligen är som måste fixas innan man faktiskt kan åka utomlands. Papper hit och dit och grejer...

Så jag vill ha ett mail av min skola nu för att kunna börja ta tag i det! Men ikväll är jag så jävla trött! Jag orkar inte mer nu.

Duktig

Idag skulle jag vara på badet 6-7 för att prova att göra en öppning i kassan själv (fast med övervakning haha) och efter det så gjorde jag inte som jag först hade tänkt göra, och vad som hade varit alldeles naturligt för mig att göra, gick hem och la mig.

Istället passade jag på att simma lite. 2000 m kom jag och jag tycker det känns alldeles lagom. jag är väldigt imponerad av mig själv.

Efteråt så förstod jag faktiskt dem som kommer dit sådär okristligt tidigt och simmar, det är så jävla skönt efteråt när dagen inte ens har börjat och man har redan klarat av träningen. Dessutom är det skönt att vara där när det inte är massa ungdomar och barnfamiljer, bara man själv och de övriga motionärerna.


RSS 2.0