Valborg

Jaha tanken är väl att man ska festa på valborg men jag är så sjukt otaggad. Dessutom försvann solen och det fina vädret och blev istället ersatt av moln och massa massa blåst. Så det blir nog hemmamys med massa god mat och mina kära föräldrar istället (=

Bröllopsbilder

Åh dom var så tjusiga, jag vill också gifta mig!



Glass!

Igår så ville johanna inte gå hem efter skolan för då hade hon varit tvungen att plugga haha så det blev en glass i solen, jag tror jag troooor på sommareeeeen!
Jag älskar faktiskt jönköping på våren, alla människor kommer fram och det är lite som att staden vaknar till liv :P Man märker att man inte är ensam i stan ;)


Chock

Chockerande nog är jag nu påklädd och utan att ens ha haft speciellt svårt att välja kläder idag. Jag är imponerad över mig själv och det borde ni också vara.
Mamma tyckte inte att man behövde klä upp sig om man inte ska på festen efteråt men jag gillar att klä upp mig! haha


Bröllop

Idag gifter sig min kära Tränarkollega så jag ska försöka hitta rätt väg tillö kyrkan så jag kan få se hur fin hon är!
Så idag mina kära vänner lovar jag att det blir bilduppdatering i eftermiddag ;)

Sittningen

Onsdagseftermiddagen/kvällen bledv väldigt lýckad!
Hade svinskoj. Och som ni ser på bilderna tittade faktiskt solen fram, så vi satt på johannas tak och drack passoa drinkar ;)

Dock tog jag inte en enda bild efter det haha


Update

Min biljett är bokaaaad!!!!
Den 6 juli bär det av, circus 29 timmars resa hahaha
Men nu är det på riktigt!

"Bara" visa och boende kvar nu ahha

Sittning

Sittning med "full moon party" tema. Ska bli grymt roligt!
Synd bara att vi inte fick sommarparty idag också bara. Menmen vad gör det. Ikväll blir det fääääst!

Och jag har äntligen hittat ett klädförslag som jag tror att det blir:


No ticket

Jaja jag kom inte hem en flygbiljett rikare(/fattigare) utan jag ska återkomma imorgon eftermiddag så ska han försöka pussla ihop en resa till mig som är åtminstonde lite billigare än de han hittade direkt. Ska bli spännande att se vad han har att erbjuda imorgon :P
Väldigt väldigt trevlig man, tripps resebyrå. Jag visste knappt att den fanns innan men nu vet jag och hittar han något trevligt åt mig nu är det dit jag går för att boka USA resan också!

Nu börjar jag äntligen se ett litet ljus i slutet av tunneln i australienprocessen. Försäkringen är i princip klar jag har fått hem fakturan, den behöver inte vara betald fören jag åker smidigt :P Ska snart få hem ett försäkringsbevis på posten så att jag kan söka visa och när flygresan är klar imorgon (hoppas jag :P) då ska jag söka boendet.
Det tråkiga är bara att sen är allt inför USA kvar att fixa:P


(ja Elin Din fetaost XD)

lunch

Oinspererad satt jag och funderade över vad jag skulle stoppa i mig till lunch idag och tillslut blev jag inspirerad. Av det fantastiska vädret haha. (detta ständiga tjat om vädret men det gör mig glad :P)
Så det blev en sallad bara med fetaost. Gott ;)


Köpa flygbiljett!

Idag ska jag minsann köpa en flygbiljett och inte vilken flygbiljett som helst. Nene utan flygbiljetten till Australien!
Då blir det verkligen på riktigt, jag börjar bli nervös haha. När jag har flygbiljetten kan jag söka boende också och sen väntar jag bara på försäkringsavtalet så att jag kan söka visa sen.

iiiiih!


lediiig!

Äntligen är jag ledig och får bli brun. Dock är det inte lika klockrent väder som igår och förrgår (givetvis bara för att jag är ledig) Men det är helt klart sol och jag tror det lite lätt disiga uppe på himlen snart bestämmer sig för att försvinna (=

Där satt den

Nu har jag minsann fått sola lite jag också, nästan två timmar iaf. Dom säger ju att man inte ska sola mitt på dagen så det blir ju perfekt då ahahha Elleeeer.

Njae jag gillar att sola heeeela dagen, men imorgon är jag ledig så jag håller tummarna för lika underbart väder då!

Jag satte mig ute på min rast, hur bra tro...

foto0667 (MMS)

Jag satte mig ute på min rast, hur bra tror ni det va för motivationen? :p jag vill inte gå in igen! Haha


Påskägg

Tack älskade mami och papi!!
Jag hade glömt hur goda de godisarna är, underbara!


Glad Påsk!

underbart påskväder, är det inte nästan alltid fint väder vid påsk?
Själv har man varit instängd på jobbet hela dagen men satt ute någon timma nu efter att jag kom hem iallafall. Fick underbart fina påskpresenter också.
Underbara glas jag älskar dem och jag har redan matchande små skålar ;)


Skäll

Igår fick jag lite skäll av Sofie för att jag inte på bloggen visat upp mina shoppade shorts så här får ni en bild ;)
Förhoppningsvis matchas de med brunbrända australienben i sommar :P
Nu får ni ingen bild med dem på för mina ben är för bleka ;)


Kissekatten

kolla vilken söt!
Jag tror det är samma kisse som brukar komma och mysa lite med mig varje sommar. Den är så grymt "social". Jag älskar den haha.
I förrgår var premiär för iår då jag kom hemcyklandes från skolan och hittade den i trädgården vid vår garageuppfart :)


Förlåt

3 dagar och 18 timmar sedan, så längesen är det jag uppdaterade bloggen senast. Förlåt!
Det är egentligen inte så att jag har inte haft något att skriva om, det har jag. problemet är att jag inte orkat, jag har inte haft motivation till något. Allt känns jobbigt det är för mycket på en gång.
Jag vill bara ha klart allt inför australien. Det är så jävla mycket grejer att fixa med det och allt ska krångla och inget är smidigt. Så jag längtar som fan tills allt är ordnat och det bara är att åka som är kvar.

Idag ska vi fira Mormor så det blir nog trevligt massa god mat också haha Jag och Elin laddade upp med en promenad imorse. Snart åker hon hem igen eller bort snarare. Till malmö. Tiden går sjukt snabbt.

Igår fick jag träffa Två av Sofies vänner hemmifrån Sölvesborg det var kul! jag hängde tyvärr inte med ut men jag hoppas dom hade skoj ;) verkade som två mkt trevliga flickor, men det är ju kanske inte så konstigt eftersom jag ju gillar Sofie haha

Angenäma problem

För det första behöver jag sommarlåtar! Ge mig inspiration på härliga sommriga låtar att ha i min spoitify sommarspellista jag försöker skapa.
Bara överös mig med låtförslag!

Det är angenämt problem ett, problem att skapa den bästa sommarspellistan ;)

Angenämt problem nr 2 är att jag har bränt mig. Jösses vad varmt det börjar bli. jag och Carro satt ute 4 timmar på håltimmen idag i skolan och tydligen så tog solen mer än jag räknade med haha.

Syster

Välkommen hem!
Till ett soligt och fint jönköping ;)

Min syster är hemma nu i en vecka. Jag fick världens finaste present ;) tack ska du ha!


JSM

Anledningen till min frånvaro här på bloggen i helgen är att JSM i konstsim gått här i jönköping. En otroligt trevligt helg med bra resultat för tjejerna. Kul!

Vi ställde upp i solo, par och kombinationslag och fick medalj i alla tre faktiskt :) (solo brons, par brons, kombi silver)
Bra jobbat tjejer!


titta en björn!!

Haha påväg till skolan idag såg jag en björn, en livs levande björn som gick omkring mitt i stan.

Eller?

Nää men däremot såg jag en tjej, en kort ganska bred brud som gick lätt framåtlutad med en stor rumpa. På sig hade hon en luden onepiece. Ja ni kan ju tänka er själa hur det såg ut, eftersom jag inte ville ställa mig och fota stackarn får ni använda er fantasi.

Och snälla gör inte om den missen. Eller förresten do it för jag fick mig ett gott skratt ;)

Konstigt

Det känns konstigt att jag inte är på badet. JSM går ju i helgen och jossan och emma tävlar idag och jag är inte där. Känns jättekonstigt haha.

Jag ska istället strax släpa mig ner till skolan för att göra ett grymt tråkigt arbete med fadderföretaget. Jag känner mig inte pepp alls... :P

Igår

Igår gick det att låtsas att det var sommar... Idag är det bara gråttgråttgrått. Så ddet blir vin inomhus istället för utomhus som önskan var... :P


The love of my life

Var och fikade med petra nyss, du är så jävla bra haha


VG*2

Jösses vilken chock. VG på international trade också. Det trodde jag inte, tyckte att den nog kändes hyfsad efter att jag skrivit den men absolut inte så bra.

Men det är bara att tacka och ta emot!
Det firar vi med fest imorgon!

Tisdag kortfattat

Promenerade till skolan.
2 timmars lektion
Skrivit upp mina kära vänner på listan så de får komma in på kåren de med.
Hade tänkt att gå hem men skavsår på lilltåna satte definitivt stopp för den planen.
Såg ett avsnitt av BB
Åt lunch
Städade lite i en garderob
Sedan hamnade jag här.

Det är så ospännande att det egentligen inte ens är värt ett inlägg, men nu har jag ju iallafall uppdaterat ;)

Ikväll blir det en fika med Petra, det är ju lite roligare ;)


Gamla bilder

Jag tittade på gamla bilder, jag saknar gymnasietiden. Den och tiden i nian det var fan tider det. Lätt och okomplicerat.

Jag har aldrig tyckt att jag var smal, de flesta dagarna tyckte jag nog att jag var för tjock. När jag tittar på bilder så inser jag att jag var dum i huvudet.


Härliga härliga vår

Jösses vilket väder det blev idag, det började inte speciellt lovande men vilken fortsättning sen. 16 grader och strålande sol, inte ett moln.
Cyklade hem från skolan nu vid sju och det var så sjukt mycket folk ute, hela staden vaknar till liv när det blir vår. Cyklade på gång/cykelbanan vid vättern och där va hur mycket folk som helst. Dom sprang, promenerade, cyklade, åkte inlines, grillade, drack öl, bara satt i solen, åkte skateboard och spelade vollwyboll.

Härligt!

Mer sånt här väder, be att få tack ;P

Vi klagar inte ;)

foto0652 (MMS)

Vi klagar inte ;)


En busschaufför en buss chaufför...

Igår körde jag för första gången i mitt liv en minibuss. Då Madde blev utsatt för möhippa dagen/natten innan så hade jag helt enkelt inget val. Det kändes som att köra en vanlig bil bara att den gasade långsammast i världen och man satt högre än alla andra och såg ner på dom ;) Ja svängde gjorde den inte heller som den skulle haha den var för stor :P Madde fick dock till hufudstaden på sig att nyktra till/vakna till för jag planerade inte att köra runt den där inne.

Men nu har jag gjort det också.

USM-kvalet sen då, det gick ruskigt bra! Jag var/är så grymt nöjd med alla tjejerna dom gjorde verkligen sitt bästa och vissa nästan mer än så haha. Härligt.
Tack för en grym dag.

Dock var jag så nervös att jag kände hjärtat slå innan de skulle köra hahaha

Och inte en enda bild tog jag, förlåt :P




Romance

Köpte ny parfym, det är alltid roligt haha
Får se om folk tycker jag luktar gott ;)



Ralph Lauren - Romance

                                                                             With Love ♥


Härliga lördag

Vilket underbart väder!
Och på vilket underbart sätt dagen ska spenderas.
Anna är hemma på besök i staden och idag har jag paxat henne.

Så dagen ska spenderas på min balkong, i solen. Jag står för maten och kaffet, riktig lyxlunch eller inte haha. Falukorv och stuvade makaroner är det som bjuds haha här slås det på stort :P

Blir ingen fest ikväll dock för imorgon är det USm kval med tjejerna som  gäller (=

Flip flop

50 kr för mina nya flip flop, härligt!
Matchande blått nagellack också, det ni :P


hallelujah

Jag sov inatt!
Vilken seger! hahaha

Idag är det fredag också, härligt. Och jag har invigt mina nya flip flop som blev supersnygga ;) Ni ska få en bild på dem senare under dagen.

Nu är jag hungrig och inget kul finns det att göra till lunch sen idag heller...

Orkar inte

Jaha tydligen ska jag inte kunna sova inatt heller... Ska bli väldigt spännande att se om jag tar mig till skolan imorgon. Jag är så jävla trött!

Så vad är det för fel på mig, varför somnar jag inte?

Hoppsan

Här var det tomt, istället sitter jag och sörjer den missade eller ja dissade utgången ikväll. Jag är avundsjuk på alla som ska ut och skaka rumpa och gå all in. Men jag hade inte orkat. Jag har inte sovit något inatt och jag har ingen ork alls.

Nästa onsdag istället, då jävlar!
Bara så ni vet mina kära vänner, ni har en vecka på er att ladda om efter ikväll ;)


Känns bättre

Trots grym huvudvärk så känns det lite bättre för tillfället. Nyfixade naglar bara vita den här gången skönt! Och jag är hungrig för första gången idag. Det gör dock att jag är superhungrig nu eftersom jag ätit alldeles för dåligt hittills.

Dock blir det ännu bättre av att pappa strax beger sig iväg för att hämta kebabpizza.

Och sist men absolut inte minst, typ bäst faktiskt jag fick vg på hök tentan XD

Frisk eller sjuk

Nu får det fan va nog, antingen får jag bli sjuk på riktigt eller helt frisk. Jag orkar inte gå runt och vara seg och orkeslös. Idag är inte många knop gjorda, jag har tagit mig till willys där lunch inskaffades, champinjonsoppa, och en liten choklad annars är det mest sängen.

Blir så ett tag till, men har inbokad en nageltid idag som jag ska släpa mig ner till, det behövs. Imorgon är vi lediga från skolan tror jag så då blir det en till slapp dag. Fest på kvällen dock så ska jag bli sjuk så får det bli efter imorgon haha

och till fredrik som ville se bättre bild på tatueringen på foten:


ballerina

Idag blir det bannemig ballerina på fötterna, visserligen med strumpor men så får det vara.
Jag vill, våga vägra vinter!
Det är ändå tio och en halv grad och sol.

Cyklar till skolan gör jag idag också.


Vår!

Jävlar vad skönt väder, jag hänger ute på balkongen i solen med musik och en bok faktiskt. Jag gillar livet ;) Skönt med sen lektion idag. Ska inte vara i skolan fören vid fyra. Man kan ju hoppas att man blir lite brun också :P


Söndag

Söndagar är alltid den dagen då flest människor trillar in här, antagligen för att man inte har något bättre för sig på söndagar.
Det betyder att för att ha nåt roligt att skriva om borde man uppleva det på lördagskvällen. Men min lördagskväll var inte så spännande som sagt satt jag och Petra och drack lite vin i hennes nya lägenhet åt lite mat och fruktsallad gjorde vi också.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket nytta alls, en sväng till gymmet typ :P

Sorry

Förlåt för kass uppdatering men jag har inget att säga och då ska man va tyst.
I'm out of here.

Lördagsmys

Jag är fortfarande trött konstigt konstigt imorgon blir det sovmorgon typ halva dagen! Jösses vad jag stavar illa också.. haha har redan fått ändra typ 5 ställen.
Ikväll ska petras nya lägenhet vininvigas. Blir lite mys hon och jag en flaska vin. Hon fick välja vin, hennes rekomendation var ett vin vid namnet Fetzer, hallå har ni någonsin hört om något vin som låter så äckligt? Hon påstår dock att det är bra så jag får hoppas på det ;)

Nästa på schemat är dock mat om mamma bara kan komma hem någon gång, allt är redo utan hon...

Tips

Om man först häller i sig en termosmugg med kaffe motsvarande 3-4 koppar och sedan fyller på med mer kaffe vid lunchen, ja då får man helt enkelt räkna med att vara kissig resten av dagen...

Har man själv beslutsångest är det bra med...

foto0650 (MMS)

Har man själv beslutsångest är det bra med vänner som väljer mellan samma saker. Lyx fika!


Thank god for coffee

Uff jag brukar bara dricka kaffe för att jag är sugen, jag är inte en sån människa som går upp och hela kroppen skriker kaffeeeee. men vissa dagar behövs det.
Sånna dagar som idag när man snoozar för många gånger och bara att ta sig ur sängen känns ungefär som at bestiga Mount Everest. Tre gånger om.

Så idag kräver jag och min stackars kropp kaffe om vi ska släpa oss på lektion.
Jag och den älskade kaffetermosen och eventuellt min kropp kommer alltså ta oss mot skolan strax. ;)


Ständigt denna väntan

Jag vill veta tentaresultaten snabbt! Så man slipper gå och plågas.
Men än har jag inte fått dem och då lär jag ju få gå och vänta iallafall en helg till :P
Attans :P

RSS 2.0