Lite av varje

Så till att börja med kan jag meddela att kaffemuggen fungerade bättre än bra, den var lysande. Höll värmen gjorde den och ruskigt smidig är den. Bra jobb bara 69 kr kostade den också, på clas ohlsson.

sen kan jag meddela att jag längtar tills imorgon då jag och Sanna åker upp en sväng till göteborg över dagen och inte nu i helgen men nästa helg hamnar jag istället i malmö hos min syster. Mycket fint!

Mysig långfika med sofie idag också mitt i en evighetslång skoldag, tumme upp!

Mindre kul är att jag över att vi Fortfarande inte fått veta något om tentan och att jag inte fått veta om jag får ett extra poäng på den andra tentan.

Ny kaffemugg, upp till bevis! :p

foto0595 (MMS)

Ny kaffemugg, upp till bevis! :p


Jobbet avklarat

Sådär, ännu en jobbhelg avklarad. Känns bra, nu blir det lite roligheter istället. Ska nämligen iväg och äta med Annelie och Jonna. Ser ju inte dom så ofta nu när vi inte jobbar ihop längre vilket är tråkigt, men idag så :P

Nästa helg blir det fest också, på lördagen så boka in det om ni ska va med. All in är det som gäller :P

Shoppat




Ja jag längtar efter vår nu XD

Bilder del 3

Här kommer de sista bilderna! Lite fler kommer att hamna på facebook :)


I'm up

Nu är jag uppe och påklädd, jag kom inte så långt imorse upp och äta frukost och sen ge upp skolplanerna. Fucking mensvärk är inte kul! Jag brukar inte ha så farlig mensvärk nuförtiden men idag tydligen hade det bestämt sig för att jävlas. Jag minns förr när jag fick mensvärk i ryggen, ibland så illa att jag låg på golvet och grät (tydligen ska man ligga på golvet med benen upp i 90 grader om man har ont i ryggen).

Iaf idag har jag minsann inte många planer, jag måste dock städa. Det är inte frivilligt längre. och så ska jag fota min shopping och visa er :P Det är ju dock frivilligt fast ändå ett löfte. Såfort jag blivit klar med städningen. Förresten måste jag upp och samtala med min chef också. Undra om mamma kommer hem med bil snart? :P

Svimma

Tydligen är det någon slags trend att svimma och slå sig bland mina vänner nu? Snälla ni sluta upp med det det blir så oroligt :P

Det började ju alltså med Anna på nyår och inatt var det Sanna. Tanken var att det skulle bli utgång idag men så fick jag mess av henne att hon nog inte kunde följa med för att hon svimmat inatt och trillat in i tvbänken och slagit ryggen illa så hon var påväg till doktorn. Troligtvis en spricka i revbenet men det gjorde man tydligen ingenting åt... Ingen utgång iallafall :P
Blir nog lite mys istället.

Up up and away

Det är sol, visserligen svinkallt men sol!
Firar med mina älskade röda skor ;)

Blir att köpa ny foundation och luncha med Linda härligt.


Bilder del 2

Här kommer några av bilderna från Sofies kamera, nu saknas bara dina Carro :P


Straffad

Bara för att jag önskade mig vår idag bestämde sig vintern för natt visa vem det är som fortfarande bestämmer...
Det snöar, snöar, snöar ute för tillfället.


Vår!

Jag längtar verkligen efter våren nu, mest för att jag är så sjukt trött på vinterskor och vinterjacka!
Ge mig converse igen och fina små högklackade saker. Helst nu, tyvärr är det ju bara januari än så det lär dröja. Men jag längtar!


Beach 11?

Nu har vissa börjat träna och satsar på Beach 11 (typiskt nyårslöfte) men inte jag inte, noop mitt mål är Australien 11 :P Känns mer motiverande faktiskt.

Jag startade idag med att promenera hem från skolan, missade bussen och var inte alls sugen på att stå och vänta så en 50 minuters promenad hem blev resultatet. Kändes bra faktiskt, grymt halt dock. haha

Mitt mål? Mig själv fast några år yngre ;P


Vårdcentraler och glasdörrar...

Ja imorse skulle jag ta tag i saken och boka in vaccinationstid för att ta twinrix, mot hepatit a och b. Känns som att det kan vara ganska vettigt om man ska spendera fyra månader i Australien, speccielt eftersom jag redan funderat på att göra det sen innan, så jag ringer upp vårdcentralen och säger att jag ska spendera 4 månader i australien och vill vaccinera mig med twinrix.

Då meddelar hon i telefonen mig att det är infektionskliniken jag ska vända mig till när jag ska vara borta i över fyra månader för att de kanske vill göra nåt bredare skydd typ.

Så då ringer jag dit istället och förklarar samma sak igen och frågar om det är nåt mer jag borde vaccinera mig mot. "Ne inte om dom inte kräver det" och det har jag ju inte fått någon information om än iallafall. Så då får jag veta av henne att det minsann visst är vårdcentralen jag ska vända mig till.

Så tredje gången gillt, samtal till vårdcentralen igen och den här gången får jag boka in en vaccinationstid, så nästa onsdag sitter jag där och får min första dos.

Tur att det är så smidigt med sjukvård...



Den roligaste händelsen på dagen var iallafall när jag och Sofie i pausen skulle gå till fiket i biblioteket eftersom jag va sugen på något och vi ska gå igenom svängdörrarna (det heter inte så väl när det är sånna man går runt i? Rondelldörrar :P haha) men eftersom det är sent har de stängt igen öppningen med glasdörrar så man kan gå runtrunt men inte ut. Problemet är bara att precis när jag ska gå ut vänder jag mig bak mot Sofie för att kolla hur hon reagerar när jag meddelar att man äter krokodilburgare dit jag ska och går rakt in i rutan så att jag studsar tillbaka XD

Ja jösses, Sofie vek sig av skratt och jag skrattade så jag grät... Men det bjuder jag på :P

Handboll

När jag kom hem meddelade pappa att han fått två biljetter till handbolls VM här uppe i Kinnarps så vi tog oss dit och tittade, ganska trevlig kvällsunderhållning ;)

Frankrike mot Norge, givetvis hejade jag på Norge tyvärr gick det ju inte så himla bra :P (Som vanligt när jag hejar på någon haha)


Google

Har spenderat de senaste dagarna med att googla darwin och australien och främst då farliga djur. nee det kanske inte är så smart eftersom det finns hur många olika livsfarliga djurt som helst och jag ska till den värsta delen typ.

Ett tag hade jag riktig ångest över saltvattenskrokodilerna som "är den största arten och en av två sorter som anfaller människor oprovocerat" eftersom det tydligen kryllar av dem i Darwin. Men det känns mycket bättre nu när jag fått reda på att det är en myt att man inte kan springa ifrån dem, de stora är tydligen grymt osmidiga på land och de små springer typ 17 km/h men tröttnar ganska snabbt cirkus 50 m.

Så nu återstår bara, spindlar, ormar, jätte myggor (?), mördarmyror, box jelly fish, hajar och skorpioner typ. I feel safe. Sen har jag även läst att australienska män är macho så jag lär ju iallafall hitta någon som räddar mig när jag har oinbjudna besök på mitt rum :P

här va det tomt

Här hände det minsann inte mycket spännande... Detta beror helt och hållet på mina jobbtider, 6-16.30 i lördags och 7-16.30 idag. Detta gör en trött, orkeslös och roligaberättelserlös... haha

Igår iaf hade vi lite mys jag Anna och Ellen med ost, kex oxh vin. Som ett litet hejdå till Anna som idag flyttade upp till linköping för 5 ½ års läkarstudier. Kul för henne! Mindre kul att hon flyttar härifrån :P

Planerna för den här dagen (resten av den) är totalt obefintliga, mitt mål är att flytta mig från sängen så lite som möjligt speciellt eftersom jag har en sjuklig träningsvärk i ljumskar och rumpa.

Australien here I come!

Blir alltså Australien jag hamnar i nästa termin. Ska bli så jävla roligt! Spännande
haha blev nervös nu också, allt som ska fixas och betalas och grejas med.

Men det komemr bli bra, det löser sig ;)

Har tackat ja iallafall och hoppas nu på att få information snart om vad jag ska göra härnäst :P

Kolla mailen stup i kvarten

Idag är det torsdag, den här veckan är snart slut. Den här veckan ska vi få reda på vart vi får plats att plugga utomlands. Nervositeten börjar kännas av.

Behöver jag säga att jag har kollat mailen typ en gång i kvarten idag...?

Lunchdate

Håller på att laga lite mat, Linda kommer nämligen hit om en timme typ på lunch. Trevligt trevligt har inte träffat henne på länge och snart rycker hon in i lumpen spännande.

Idag bjuds det på sallad med avokado och fetaost (och allt en sallad ska inenhålla som majs, sallad och tomat typ :P) Sen blir det pasta med en sås med kyckling, bacon, lök och vitlök ;)

Inte så himla avancerat med gott :P


Bilder del 1

Jag vet att jag sa att jag skulle vänta med skidbilderna tills jag fått alla men nu träffar jag varken Carro eller Sofie fören nästa vecka igen så det känns som att jag lika gärna kan slänga hit mina sålänge då så blir det en del två i början av nästa vecka istället (=



To be continued

ledig

Härligt med "helg" nu haha, kan behövas efter en veckas skidåkning och sen en jobbhelg i kommande helg.
Hittils har jag dock inte gjort mycket nytta.. ätit en semla ;)

Blir dock en riktigt bra dag idag tror jag, ska få fina naglar igen, träffa Anna, vara tränare, träffa Petra. Låter inte helt fel va? ;)

Fullt upp med bara roliga saker. Ska bara hitta till min nageltjej också eftersom hon sitter på ett nytt ställe haha

Lyxfrukost

Jag va inte alls sugen på att äta en tråkig macka med nåt tråkigt gammalt pålägg på idag så eftersom jag ändå inte ska vara i skolan fören vid ett promenerade jag upp till willys och inhandlade mycket godare frukost.

Så min macka bestod av en röra med keso, avokado, skinka, rödlök och så lite salt och peppar.
Svinfint ;)

hemma

Hemma igen, ganska trött väldigt sunkig och utan några brytna ben alls. Riktigt bra vecka jag vill åka meeer skidor!

Bussresan var inte så farlig som jag trodde, var ganska bra på att sova och resten av tiden visades det film.

Ni ska få bilder men idag orkar jag inte, dessutom tror jag att jag väntar in Sofies och Carros bilder också.

Jar of hearts


We can never go home, we no longer have one


2010 i bilder

Lite av det iallafall ;)
Enjoy















Framme

Tänkte bara tala om att jag är framme nu! (om inte bussen blivit supersen eller om vi dött eftersom det här är ett tidsinställt inlägg)

Nu återstår bara frågan om vi orkar åka nu direkt eller om vi hellre åker sista dagen, vi måste nämligen välja bort en dag eftersom liftkortet gäller i 6 dagar och vi är här 7.


On a bus

Nu sitter jag alltså på en buss (förhoppningsvis...) påväg mot frankrike och Val Thorens. En evighetsresa på 24 timmar. Uuuh, jag gissar att jag redan är uttråkad ;)

Dock ska jag ha jävligt roligt när vi väl är framme! Planen är att försöka sova så mycket som möjligt och att göra färdigt alla konstsimsprogram jag ska göra klart.

Jag hoppas på sol där nere också! Vad har ni för väder? Vågar jag tippa på samma gamla vanliga gråa?

Trött

Åh, renbäddad säng, nyduschad och med nyrakade ben. Finns det någon gång det är skönare att gå och lägga sig än då? Jag tror inte det va...

Dock borde jag vara vaken ett tag till så att jag kan sova mycket på bussen :P
Hoppas jag har packat allt nu :P

Shopping

Det blev en del shopping idag på rean. Två långärmade t-shirtar en svart lång modell och en randig vanlig. Suerbra, dessutom en svart axelbandslös klänning som var superfin och ett par svarta leggins. Alltid välkommet med nytt i garderoben.

Tyvärr har jag inte tagit några bilder och det mesta ligger nerpackat nu så ni får väl se efterhand :P

Packningen är påbörjad och väskan är typ full utan att jag riktigt vet vad jag har packat och vad jag har kvar... Mina pjäxor har blivit så jävla jobbiga att ta på också, jag är helt slut redan innan jag börjat åka :P

MQ

Mamma fick post om att klubbmedlemmar har förtur på rean idag mellan 11-12 så dit ska vi en sväng är tanken. Får hoppas på några fynd ;) Förra året kom jag hem med massor fint. Annars blir det nog en hel del att göra idag, hejdå fika med Sanna haha eftersom jag ska vara borta en heeeel vecka :p Sen ska jag städa och packa.

Jag hatar att packa, jag får alltid sån packångest, "Tänk om jag glömt något". Speciellt efter inatt då jag drömde grymt lustigt om just packningen haha


Snartsnartsnart

Nu är det inte länge kvar tills vi åker!
Sitter och flyttar över musik till mobilen, har köpt tre tidningar och massa godis XD
Sebbe skrämde upp mig över bussresan haha, men jag tror jag är redo.. :P

Annars var han dönöjd med sin resa och det känns ju bra! jag är grymt taggad

Menlöst

Jösses vilken overksam dag det här har varit, jag har verkligen inte gjort något vettigt alls. Ja förutom att jag var på badet två timmar i morse och tränade tjejerna.

Frågan är om morgondagen blir bättre? Är ju kattvakt till Sannas monster också, eller ja jag ska iallafall mata dem.
Kanske borde ta mig ner på stan och växla pengar också, det är så sjukt snart vi åker nu!
Frankrike here we come ;)


Jag lever

Jag har överlevt nyår ifall ni har börjat undra, dock var det jävligt halt ute på hemvägen eftersom det typ regnade vid tolv och sen blev svinkallt igen så jag halkade :P Så jag har ont överallt men men det är smällar man får ta :P

Kvällen blev jävligt oväntat och inte som planerat men riktigt rolig! Härligt

RSS 2.0