Ajaj

Igår när jag skulle hämta en utlåningsbaddräkt åt en kund uppe på badet sprang jag rakt in med magen i kanten av vår bänk inne i receptionen, rakt över höftbenet. Och jävlar vad ont det gjorde och idag gör det fortfarande ont :( Dock syns det inte det minsta så då är ju ingen idé att få någon att tycka synd om en haha

och tydligen ska det bli ännu värre imorgon... Jag äger en cykel som knappt går att bromsa på, man får hålla in fram och bak typ max och ändå gör den inget tvärstopp. Det betyder alltså att dom sugigt ett ganska så bra tag. Idag har pappa bytt både fram och bak broms... Det ska bli spännande imorgon när jag ska bromsa...
Förhoppningsvis vanebromsar jag inte utan minns att de är nya och bromsar försiktigt, med enbart bakbroms!

Kanske värt att skriva ett litet meddelande på min hand om att tänka på detta? Jag är inte sugen på flygtur över cykelstyre följt av kraschlandning :P

midsommar

Gissa om jag var trött när klockan ringde imorse? Började ju jobba klockan 06.00.
Men jag överlevde och här får ni några bilder.




Midsommar

jaha så idag är det midsommar, härligt (= Vädret är precis som vanligt när det vankas utomhusaktiviteter, osäkert haha. hade det inte varit härligt om det helt enkelt kunde varit sol och blå himmel hela dagen?
Planerna för ikväll är inte så avancerade men det känns som att det kommer bli himla trevligt, först blir det middag hemma med familjen för att sedan ta mig ner till stan och hem till Ellen där det ska bli lite kubb spel, lite alkoholaktiga drycker och lite mera mat haha.
Känns som precis lagom med planer, jobb imorgon vid sex också härligt ;)
tackade tyvärr nej till midsommarfestande i falköping, kände att jag gärna var hemma i jkpg i helgen och då när jag var tvungen att bestämma mig hoppades jag fortfarande på att få jobba i helgen och det gör jag ju nu ;)

Nu tycker jag dock vi alla håller tummarna för uppehållsväder!


Promenad

Nu ger jag mig ut på en promenad innan det är dags för all midsommarmat och alla jordgubbar, jordgubbarna har vi redan tjuvstartat på här hemma ;)
Släpar med min pappa en sväng också.
Låt oss hålla tummarna för att det inte kommer att börja spöregna :P


Snart åker jag!



Har jag glömt något?

Arbeta

Nu drar jag iväg för att göra mitt sista pass på donken innan jag åker!
Ja min avresa närmar sig så sjukt snabbt!
Ett riktigt mördarpass också, till halv åtta. Jag ska motivera mig genom att tänka på australia ;)

Saker att hata

En sak jag verkligen hatar är när man ska svänga in på vägen hem till mig, det är en gan ska så smal avfart så det underlättar när man har vägen själv och det inte står en bil påväg ut ivägen. (man slipper bromsa lika mkt då liksom :P)
Därför brukar jag blinka att jag ska svänga in i god tid så att de ska hinna se det och köra ut så att de slipper stå där och vänta i onödan. Men det är som att folk inte fattar vad det betyder att man blinkar. De står där som ett jävla fån och väntar tills man har i princip svängt klart.
Vad är problemet? Det är ju knappast så att jag blinkar för att de ska börja köra ut så att jag kan köra på dem...

Världens i-landsproblem absolut men det stör mig!

Frukost

Fick riktig lyxfrukost idag!
Nyköpta frallor och sen jordgubbar till det, jag tänker definitivt inte klaga. Blev dessutom ledig från badet idag vilket var skönt men synd för Sofia mådde inte bra. Hoppas hon blir bättre till i eftermiddaf iaf.
Blir ett kort jobbpass idag, 11-15 härligt. Och sen blir det jobb i midsommar vilket betyder massa pengar till mig haha. Det känns lugnt, lär inte vara så där super mycket människor och så jobbar jag med trevligt sällskap (=


Usa

Toni åker om två veckor till USA och shoppar (och kanske lite andra roligheter) det vill jag också göra!
Och ja jag ska få, men jag vill nu! haha
Jag satsar iallafall på att inte komma hem utan en ny kärlek därifrån, jag vill ha Christian Louboutin med mig hem, eller nje men ett par av hans skor!

kan tänka mig att äga dessa....


Personalfest

Har helt glömt att berätta om vår personalfest/grillning vi hade i lördags ju. givetvis ösregnade det och det började precis lagom till när vi skulle träffas, hej och välkommen till sverige. Men det gick kanoners ändå, vi satt lite ute och lite inne och slängde grillarna under taket. Så vi hade lika trevligt ändå.

Det var ju inte direkt en städad personalfest, dock så blev det inte all in för mig, jobb sju dagen efter inbjöd inte direkt till en karatefylla. Men jävlar vad jag skrattade åt mina kära kollegor. Dom är heeeelt sjuka!
Och när de som var på topp drog vidare ut och gjorde stan osäker (bokstavligt talat) drog jag hem och la mig som en pensionär ;P

Haha och här får ni några enstaka bilder från kvällen :P



G(l)ömd shopping

Har shoppat lite de sista dagarna/veckorna som inte hamnat på bloggen än och eftersom jag inte har något vettigt att skriva så får ni helt enkelt lite bilder på det istället (=

      

Och alla bilder är klickbara för er som är nyfikna :P
och ni ser, inga skor! jag har fått inse att en resväska med plats för 23 kilo endast kan innehålla ett begränsat antal skor så jag låter bli att skaffa mig några nya älsklingar, kommer bli svårt att välja redan :P Har iofs köpt ett par flip flop med det räknas inte och de hamnade ju tydligen inte ens på bild :P vanliga svarta, fyndade för 29 kr. kanon då kan jag kasta dem utan dåligt samvete inför hemresan.

circusen har kommit till stan

Eller nej inte direkt, men iaf så har dream hack ännu en gång kommit till stan. Det är helt plötsligt livsfarligt att köra bil och omöjligt att handla på willys.
Men vi hade iallafall massor att göra idag på jobbet och tiden gick snabbt. Dock så har jag ont i min stackars kropp, den början känna sig gammal XD haha

Imorgon

Imorgon är jag ledig!
Det kan verkligen behövas, jag är helt slut.

Fika igår med Sofie och Ellen var mycket mysigt. Var ju ett tag sen jag träffade sofie hon har varit nere i sina hemtrakter och festat till det :P
Imorgon blir det sovmorgon!! och så ska jag leka med petra och handla fika till flickorna på badet i helgen, det blir nämligen vår sista helg tillsammans innan jag åker.

Fullt upp

Som det ser ut nu har jag varit på badet 8-9 kommit hem och bytt om för att jobba halv elva till fyra (elva idag och imon :P) och sen har jag varit helt slut!
Dock så blev det ju som sagt fika med några från gymnasieklassen i måndags vilket var mycket trevligt, 9 stycken blev vi tillslut. Och efter det så hamnade jag, Anna och Nenna hemma hos Ellen där vi myste lite tillsammans ;)

Är annars heeelt slut på eftermiddagarna, trött i kroppen blir jag av allt cyklande men framför allt av jobb på donken. Men ikväll blir det fika med Sofie och ellen, känns inte alls fel faktiskt ;)

här var det tomt

Här ekar det tomt, det blir så när man jobbar 06.00-17.30. Imorgon blir det 07.00-16.30 så räkna inte med mer uppdateringar då.  Jag lär vara helt slut efter helgen men det är inget som inte lite storhelgs ob kan väga upp ;) Gör inget att jobba heller när vädret är så fruktansvärt kasst haha

På måndag blir det dock roligare, först ett litet pass på donken (vilket inte är det som gör dagen roligare) utan det är sen, när vi ska fika med gamla gymnasieklassen, visserligen inte alla men de som kan ta sig hit allafall. Kul! Man träffar ju inte så många av dem längre.

För jag har tagit studenten!

Idag tog dom studenten här i jönköping och jag tror och hoppas att de har/har haft en helt underbar dag trots att regnet valt att pissa på dom hela dagen.
Fan vad jag har längtat till min egen student idag. Jag vill ta studenten igen, åka flak, vara sådär himla glad och fira! Man kanske ska börja om gymnasiet? haha


stackarn

Idga promenerade jag upp till badet i regnet och helt plötsligt mitt på trottoaren gick jag förbi en ensam övergiven sko. Jag kan inte hjälpa det men jag tyckte att det var lite småkonstigt. Man borde ju märka om man helt plötsligt kliver ur sin ena sko? Speciellt i det här pissiga vädret vi haft de sista dagarna.
Även om man springer till bussen och springer ur sin ena sko så hade man väl stannat? Det känns som att poängen med att hinna med just den bussen (när nästa går om 10 minuter) bleknar lite om man hinner med fast med bara den ena skon som sällskap.
Sensmoralen i detta, knyt era skor!

Om någon nu tappat bort den och undrar vart den är så är den ungefär vid elmiabusshållplatsen ;)


Bara regn hos mig

Här är det grått och regnar, åskat har det gjort inatt också. Men det är lika bra det så vi slipper det äckliga tryckande vädret.
Och att det regnar idag gör mig ingenting, ska nämligen göra två pass som tränare på badet och vara hemma ikväll. Jobbar 6-17.30 imorgon så blir en riktigt lugn kväll. Ska se på idol och rösta på sanna! Det borde ni också göra ;)

lappar

haha petra visade en så rolig lapp hon fått på sin bil sist när vi sågs XD


"Med en så liten bil och så dålig parkering ska Du "
Hur klockrent, mer roliga lappar åt folket!

Vilket påminde mig om att Martin också fått en lapp på sin bil en gång XD


"Jävla idiot, ha du inte en egen parkering? /Hälsningar den som betalar för parkeringen!!!"

Inte lika fyndig som petras lapp men underhållningsvärdet finns där ju definitivt! haha

Pimp my nails

Jag brukar inte ha färg på mina naglar, jag brukar köra franskt och jag har sträckt mig till rosa innan. Men jösses den här gången blev det färg minsann!
Jag har inte riktigt vant mig men jag tror att jag tycker det är fräsigt. Hon fick göra lite som hon tyckte min nageltjej men jag valde färgen. Jessica's gone wild haha
Min mobilkamera är inte den bästa men typ sådär ser dom ut fast litelite mörkare.



Mitt första

Jag fick mitt första A på corporate finance tentan!
Det känns kanoners, på en kurs som verkligen inte kändes som jag heller.
Jag är svinnöjd. Bra jobbat Jessica!
90 poäng betyder alla rätt på räkneuppgifterna, alla rätt!
För jag svarade bara på 15 av textfrågorna så det är 30 poäng och räkneuppgifterna var totalt 60 poäng.
Det är sjuuukt!

Nu saknas bara ett g på höken så allt är klart.
Skickade in de sista papprerna till australien igår också, härligt!


What a day

Ojoj VG på corporate finance tentan satt inte helt fel faktiskt. Dock är jag mer orolig över hök tentan så det resultatet får gärna trilla in också så att jag får veta.
Sedan upplyste sebbe mig om att man fått tillbaka sina skattepengar idag också.

Så innan jag ska till badet idag ska jag försöka leta reda på en kavaj att köpa. Sedan ska jag få träffa simtjejerna idag igen, första gången på typ två veckor? Det blir hårdträning ;)


För er som undrar

Det blev inga muffins ;)

Så jävla härligt

Fan vilken bra dag det blev idag! Det här med road trip var en superidé!
Dock var hjo en besvikelse, Carro du kan inte flytta dit! Snofsig och otrevlig jävla glasstant, plus att det inte fanns någonting!

Petra orkade inte maila bilderna till mig för det var krångligt :P Men jag snodde ett par från FB sålänge så får ni fler när jag fått bilderna på ett usb.


Road trip

Eftersom jag har sommarlov och petra är ledig imorgon så drar vi på en roadtrip. Visserligen en mini roadtrip men iallafall!
Kommer bli kanonmysigt.
Vart vi ska? ingen aning dit vi hamnar.
Jag måste dock vara hemma till sex eftersom jag har nageltid så vi får se vad vi hinner (=

Frågan är när willys öppnar imorgon? Om jag ska upp och handla lite ingredienser och lyckas göra lite fika att underhålla oss med på färden? :P Nio borde det öppna? Då borde jag hinna (=

När jag blir stor

När jag blir stor och superrik, rik som ett troll ;)
Då ska jag bo i västra hamnen i malmö. Med balkong mot havet. Vi var där nu när vi hämtade hem Elin och det var riktigt fint och mysigt!



Sorry

kass uppdatering här men det är för att jag ju inte gör någonting!
Jag passar på att ljuta av sommarlovet medan vädret är fint och jag inte har börjat jobba. Gäller att jobba på brännan så att jag har en chans att slå Toni ;)

Vi hämtade upp Elin i malmö i torsdags också och nu är hon hemma för att stanna (iaf tills hon får ett reseledarjobb och försvinner men då är jag redan bortrest :P)

Men jag har iaf övertalat ellen att bli bloggerska, eller hon kompromissade och sa att hon kan skriva när hon är iväg om jag skaffade en åt henne. Givetvis och nu finns den ;)

http://ekavmark.blogg.se

Bilder

Här får ni bilder från i onsdags, bättre sent än aldrig :P


RSS 2.0