Oväntat besök

Vilken härlig kväll det blev, Nenna kom förbi och kollade om jag var hema. Tur att jag va det ;)
Tack för sällskapet vännen.

Annars har inte den här dagen varit så värst produktiv, jobbade och fick äntligen fixat bilder för att kunna göra klart med försäkringskassan vilket var skönt att lyckas klara av.

Nästa blir bara desperate housewives så inte mycket ansträngning där inte (=

Men jag är inte bitter

Hallå, hur stor är chansen att varenda människa jag frågat inte kan gå ut och dricka en öl med mig, okej om de inte velar dricka öl men att inte en jävel kan?
Det är ju förjävligt.

Jag stannar väl hemma då och är bitter, äter choklad och ser på big brother...

Underbart

Idag har jag spenderat dagen såhär, det känns inte alls fel med sommarlov faktiskt. Imorgon ska jag dock jobba, det känns ju mindre motiverande. Men pengarna kommer att sitta fint sen.
Nu ska jag ragga upp någon och försöka hamna på en uteservering med en öl/ett glas vin och fira att det är sommarlov :P Hoppas någon annan känner likadant?


Morsdag

Ni har väl inte glömt att fira era mammor på något sätt idag??
Vi har iallafall firat min mamma med fika och en liten present. (=


Drinkkväll

Imorse hade jag alltså sista tentan den här terminen klockan åtta men igårkväll blev det lite trevligheter iallafall. Mamma hade besök här och dom hade drinkar så det blev minsann några tjusiga drinkar för mig också och god mat :)


Sedan blev det läggdags för tentabarnen :P

Och hur tentan gick är en bra fråga, den var svår! Svår och tråkig. Men givetvis hoppas jag ju på ett godkänt. Hoppas att de rättar snabbt så man slipper gå runt och undra (=

Sommarlov!!!

foto0150 (MMS)

Sommarlov!!!


Marknadsfyyynd!!

Nooot!
Haha men jag var en sväng på jkpg's marknad igår med Carro och Sofie och jag köpte en klänning. Dock var den inte på marknadsfynd men det gör mig ingenting för den var nästan gratis iallafall (=

Och bara så ni vet borde jag sitta och plugga nu... Men det blir en uppdatering här istället :P


iiiiih!

Hi Jessica,

We will be sending responses by next week Tuesday, this week has been
busy with interviews. I can inform you that your application was
approved, full details will be in the approval email.

Regards,

Patience
NFIH



Boende australien, check!

Ursäkta

Jag vill be om ursäkt för den urkassa uppdateringen, speciellt till min trognaste läsare Nenna ;)
Hon är hemma i sverige igen och jag fick träffa henne idag! Det konstigaste är att det känns som att hon inte alls varit borta längre haha.

Men iallafall, jag lovar bättre uppdatering efter söndag när tentaperioden är slut. Just nu händer det inget spännande, pluggpluggplugg.

Kan iallafall upplysa er om att jag troligtvis klarade tentan i onsdags, de la ut svaren på multiple choice frågorna och om jag räknar rätt har jag klarat dem så då borde jag ha klarat tentan. Men jag längtar verkligen tills resultatet kommer ut så man vet säkert.

God natt ;)

Jag är inte trött, jag är inte trött, jag är...

Jag är svintrött!
Tolv timmars pluggande i skolan har tagit ut sin rätt. Jag är utmattad och nu får det bära eller brista. Jag orkar inte mer. Jag har ingen aning om vad jag kan och det mest spännande av allt är att det lika gärna kan gå superbra som att jag står där med 0 poäng (man kan få minuspoäng)

Dessutom är den vid åtta, jag gillar inte tentor vid åtta det är för tidigt. Jag hinner inte vakna, så får hoppas på cykelväder för då brukar man vakna till bättre på vägen.

Så jag förväntar mig att ni alla vaknar imorgon vid 08.00 och håller tummarna för mig, senast 11.00 är jag klar.

Godmorgon

Klockan 07.45 satte jag ner min röv i skolan, då har ändå Johanna varit här i typ en timme redan. Härliga härliga tentapluggande...

Fika paus med kaffekopp nummer två :p

foto0692 (MMS)

Fika paus med kaffekopp nummer två :p


På't igen

Idag är det alltså måndag igen, jag är annars lite vilsen i veckodagarna just nu. Nedräkningen till tenta ett har börjat, på onsdag smäller det. Det är alltså bara en och en halv dag kvar. Sedan får jag väl gå på nedräkningen till fredag för då kommer Sanna hem, 4 dagar kvar. Efter det tenta två och sommarlov på söndag, 6 dagar. Den  1a så blir det tentafääääst! Sista gången på kåren. Sedan tror jag Ellen kommer hem igen den 2a. Den 2a ska jag även ner till malmö och hämta hem min syster som har pluggat klart där nere. Och sen åker jag den 6 juli.

Mitt liv är fullt av nedräkningar just nu.
Det gäller bara att genomlida tentaperioden också, helst med godkända tentor. Såhär sitter jag med tjejerna och och tusentals papper och suckar och svär och räknar och tänker.

Antiklimax

Jösses, jag är 21 ½ år gammal och har inte fören idag insett den riktiga betydelsen av antiklimax. Jag har tydligen missat halva innerbörden av ordets betydelse. Men jag vill då tacka min syster för att hon upplyste mig och gjorde mig till en mer fullkomlig människa.

Antiklimax - när spännningen byggs upp för att det man väntar på sedan inte är så värst spännande.
Alltså är Dag tjugo ett antiklimax :)

Jag har alltid trott att antiklimax var när man väntat på något med spänning och sen helt plötsligt händer det och då släpper hela förväntan/alla spänningar liksom. Men inte riktigt så tydligen :P


Sista dagen!

Såhär kommer en snabb dag tjugo. Som jag förövrigt tycker är ganska korkad som dag tjugo! Men iaf, slängde ihop en outfit på hur jag kan tänka mig att se ut imorgon när jag cyklakr iväg mot skolan.. :p
Så efter den här dagen slipper ni alla "dagar". Fast inte på ett domedagsprofetaktigt sätt, jag menar det finns ju redan en som tagit på sig den rollen även om han verkar vara väldigt fel ute. För vad jag ahr märkt lever jag ännu.



dag 20 - min drömoutfit

Jag fuskar!

Jag skjuter lite på dag tjugo, jag suger liter på den karamellen så att säga. Jag har ingen inspiration. Dessutom tycker jag att tjugan var en klen avslutning, inget antiklimex där inte. (stavas det så?)
I vilket fall, den kommer. Bara inte ikväll.
Ni får kalla mig fuskare, lat, eller annat skällsord som ni tycker passar bättre. Men stay tuned så dyker den upp snart. Troligtvis imorgon när jag borde plugga ;)

Rolig promenad

Jag gick en sväng efter jobbet idag, istället för att plugga :P
Och nee promenaden i sig var det inget speciellt med, men helt plötsligt när jag går där kör det förbi en man i go-cart, mitt på vägen bland vanliga bilar!
Får man ens göra det? haha

Snacka om att tappa hakan.

Bara några minuter senare cyklar en man förbi mig på lägsta växeln på sin cykel trots att det var plant det såg minsann också jävligt roligt ut. Så tack till er två.

Dessutom vill jag bara påpeka att jag tycker att maskrosor är fina!


Dag nitton

Mina konstsimstjejer, inte riktigt alla men iallafall ;)



dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit


Kontakt med australien

Häromdagen skickade jag in mina papper med ansökan om boende på skolan i australien och igår fick jag mail om att de ville ha en telefonintervju. Så imorse 8.00 var det dags. Jävlar vad nervös jag va!

Men världens trevligaste kvinna och intervju och intervju, vi samtalade en kvart och hon ställde några små frågor under tiden men mest berättade hon hur det funkade där och så.

Jag hoppas jag får bo där!!

Snart åker jag!

Dag arton

Här blir det tomt för jag har aldrig varit riktigtriktigt kär. Det skulle va en bild på min familj då ;)

dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Ifall ni tycker det är snålt med uppdateringar här för tillfället ska veta att jag håller med, men snart är tentaperioden slut då blir det sommarlov och bättring!

Dag sjutton

Jag tänker fuska med dag sjutton för jag har ingen favorit dricka...
En paraply drink vid havet utomlands kanske?




dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Tentaperioden är hääär

Idag hade vi sista lektionen, eller ja lektion och lektion, redovisning. Om det gick bra kan man väl diskutera men vi överlevde iallafall ;)

Så nu blir det pluggpluggplugg, jag kan ingenting än!!
Men imorgon blir det plugg hemma, mormor ska nämligen bjuda mig på lunch (=

Dag sexton




dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit


Dag femton

Fy vad tråkigt, jag ska jobba! och det tror jag inte ens jag kan leta reda på en bild på. Däremot ska jag försöka simma någon av dagarna efter jobbet så det får bli en bild på det istället. För som sagt jobbilder varken har jag eller tycker är kul!



dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Jag gillar rea!

"Nu ljuger hon!" sitter antagligen uppmärksamma läsare och vänner och tänker just nu. och ja jag brukar undvika rea för att jag hatar att trängas och slåss om saker som bara ligger slängda och ser tråkiga ut.

Men, jag gillar bra rea!

Som 25% på alla solskyddprodukter. Och det kan ju behövas inför australien så med mig hem följde en solskydd med faktor tio, en sololja med faktor sex och ett after sun body butter.



Och för er som undrar vart detta fantastiska erbjudandet fanns så är det på kicks.


Dag Fjorton

Tv program?
Det måste nog bli Grey´s anatomy!
För att det innehåller allt, kärlek, spänning, oväntade vändningar, förutsägbara slut, snyggingar, massa sorgligheter. Har du sett det förstår du, annars. se det!

dag 14 - mitt favorit program och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Dag Tretton

Jobba!
Försöka att inte slösa pengar!
Äta glass!
Dricka vin på uteserveringar
Grilla
Vill åka till liseberg!
Sola
Bada
Åker till australien!

dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Inspiration

För er som letar efter lite skön musik, här har ni ett förslag ;)


Dag tolv

Utan inbördes ordning och bortaget personer av alla dess slag eftersom de inte räknas som saker.
Mobil, tjusiga skor, musik i någon form
tror jag, utan att ha lagt ner för många tankar på detta är det de sakerna som poppar upp så de får det bli.

dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

uff

jag orkar fan inte mer snart nu alltså.

Dag Elva



dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Åska

Kul att jag i eftermiddags, när mörka moln började dyka upp, tänkte att det var riktigt längesen det åskade och att jag längtade lite efter det. Men sen när jag åkte iväg till badet kändes det inte åskigt alls i luften.

Men jävlar vilka blixtar det kom sen!
Jag gillar åska, jag tycker det är mysigt. Mysigt och häftigt!

Som utlovat

Här kommer det utlovade inlägget med bilder på min shopping. En bikini från nelly, en jumpsuit och ett par flipflop från tofflorna. Jag älskar H&M's flipflop 50 spänn och mina förra hade jag i iallafall två år. Way to go ;)


Shopping

Jag shoppade lite grand häromdagen som jag fortfarande inte slängt upp någon bild på här i bloggen. Så det kommer komma upp här under dagen. Fast först ska jag ut i solen ;)

Och Sanna klart vi ska! jag tycker vi möts i sidney under lovveckan ;P


Dag tio

Jadu jag kan inte påstå att jag funderade speciellt mycket över vilket namn jag skulle sätta på min blogg och varför. Men "inte som alla andra" blev det väl helt enkelt för att mina vänner brukar kalla mig för knäpp :P och för att jag är mig själv. Det fick helt enkelt bli så, jag antar att det var det bästa jag kom på just då ;)

dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.
dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Imorgon

Imorgon är jag ledig!
Jag hoppas givetvis på sol men väderleksrapporten säger att så är inte fallet. Men man kan ju alltid hålla tummarna eller hur?
I övrigt måste jag verkligen ägna imorgon åt att plugga, jag kan ingenting.

Nu är iallafall dags för sängen för mig, jag tänkte lämna er med en underbar version av kents  utan dina andetag. Jag gillar den verkligen verkligen med kent men den är har något speciellt.


Australiaaaaa

Shit jag trodde det tog tid att få sitt visum godkänt men icke.
idag tog jag äntligen tummen ur röven och satte mig ner och fyllde i ansökan. Bara någon minut efter att jag betalat visumavgiften låg där ett meddelande om att jag blivit godkänt. Wtf, det kallar jag snabbt jobbat!

Så vad jag betalade för har jag ingen aning om, det kan ju inte ens ha varit en människa som läste igenom svaren det kan bara ha blivit behandlat i datorn. Men tacktack!

Så skolan - Check
Resan       - Check
Boende    -
Visum      - Check

Det är nära nu!


Dag Nio

Jag pendlar lite mellan de olika vårstiderna och tycker någon gång emellanåt om alla bäst. Men oftast är nog våren min bästa årstid. När staden vaknar till liv, man börjar bli piggare det blir grönt och fåglarna kvittrar. Dock börjar ju alla äckliga djur också återvända.
Annars gillar jag vintern bäst ibland, sommaren ibland och hösten ibland. Det finns för och nackdelar med alla årstider ;) Hösten får ju dock plus i kanten för att jag fyller år då haha

dag 9 - min favorit årstid och varför.
dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.
dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit


Dag åtta

Mitt andra namn... Martina, Jessica Martina Magnusson.
Jag måste erkänna att jag inte tycker något speciellt om det, det används aldrig av någon, det är inget släktnamn och vi firar inte namnsdagar i min familj. Så för min del hade jag lika gärna kunnat vara utan som att jag har det.

dag 8 - mitt andra namn- och vad jag tycker om det.
dag 9 - min favorit årstid och varför.
dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.
dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Vi har det bra ;)

foto0688 (MMS)

Vi har det bra ;)


Bra dag

Riktigt fint väder idag, dock alldeles för kallt här vi vättern menmen. Dagen kommer att fortsätta ännu bättre! Var nyss på maxi med Martin och Petra, det blir grill ikväll. Först ska jag fixa mina naglar och sen grilla med dem. Helt underbart!

Dag sju

Med en miljon, jag skulle låta bli att ta studielån,
Jag hade köpt nya skor, behöver jag nämna att dag nummer fem hade blivit uppfylld? :p
Jag hade sparat en del.
Jag hade köpt något fint till min familj.
Jag hade åkt till Paris.
Jag hade levt livet i Australien och USA.

dag 1 - 5 småfakta om mig + en bild på mig själv.
dag 2 - en bild på det jag köpte/fick senast.
dag 3 - lite fakta om min bästavän
dag 4  - vart jag vill åka just nu
dag 5 - någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
dag 6 - hur ska en riktig kompis vara
dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 - mitt andra namn- och vad jag tycker om det.
dag 9 - min favorit årstid och varför.
dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.
dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Snart kommer petra och ikväll blir det dri...

foto0683 (MMS)

Snart kommer petra och ikväll blir det drinkar ;)


dag sex

Jadu en riktig kompis...
Någon som man litar på som man kan berätta saker för och inte behöva oroa sig för att de inte stannar där, Någon man har roligt med, Någon man kan skratta med, skoja med, gråta med, bara vara med. Någon som förstår när du behöver den, Någon som alltid finns där när du behöver den och som finns oavsett om du är glad eller ledsen. Någon man kan skrika åt och sen blir ändå allting bra.

dag 1 - 5 småfakta om mig + en bild på mig själv.
dag 2 - en bild på det jag köpte/fick senast.
dag 3 - lite fakta om min bästavän
dag 4  - vart jag vill åka just nu
dag 5 - någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
dag 6 - hur ska en riktig kompis vara
dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 - mitt andra namn- och vad jag tycker om det.
dag 9 - min favorit årstid och varför.
dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.
dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

haha Haha

ååh jag såg något så roligt påväg till badet innan!
En kille som gick, med hjälm på huvudet XD

hahhahaha whaaaaat?
varför? Så snett går man ju ändå inte...

Dag fem

Vilken ruskigt svår fråga! hade man frågat för en halvtimma sen hade svaret varit mat, utan tvekan. jag var så jävla hungrig haha. Men nu vet jag inte? Någonting man vill ha, är det en sak? Annars finns det ju massa fina saker, hälsa åt mig, min familj och vänner och saker åt det hållet... men en sak hmm

Jag måste ärligt säga att det nog inte riktigt finns en sån grej för tillfället, jag är rätt tillfreds. Men Något jag verkligen vill ha och som jag någondag kommer skaffa mig är ett par (läs massor) av christian louoboutin skor. Till att börja med de klassiska svarta.



dag 1 - 5 småfakta om mig + en bild på mig själv.
dag 2 - en bild på det jag köpte/fick senast.
dag 3 - lite fakta om min bästavän
dag 4  - vart jag vill åka just nu
dag 5 - någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
dag 6 - hur ska en riktig kompis vara
dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 - mitt andra namn- och vad jag tycker om det.
dag 9 - min favorit årstid och varför.
dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.
dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Dag fyra

Just nu känner jag mest för att inte röra mig alls, stanna i min säng och gå i idé, jag är så jävla trött. seg i kroppen och seg i huvudet.
Men annars så är det självklara svaret australien!
Jag längtar tills allt är fixat och jag är påväg!
Weeeeeei!!!


dag 1 - 5 småfakta om mig + en bild på mig själv.
dag 2 - en bild på det jag köpte/fick senast.
dag 3 - lite fakta om min bästavän
dag 4  - vart jag vill åka just nu
dag 5 - någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
dag 6 - hur ska en riktig kompis vara
dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 - mitt andra namn- och vad jag tycker om det.
dag 9 - min favorit årstid och varför.
dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.
dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Dag tre

Jävlar vad svårt att välja ut en bästa vän, men måste jag välja så tror jag att det är petra. Vi är så sjukt lika och jag älskar henne. Med henne känner jag att jag verkligen kan prata om allt. Hon är dessutom lika knäpp som jag ;)
Sen tror jag egentligen inte att jag har så mycket att berätta om henne som är intressant för er så ni får en bild istället som visar hur jävla skoj vi har ;)



dag 1 - 5 småfakta om mig + en bild på mig själv.
dag 2 - en bild på det jag köpte/fick senast.
dag 3 - lite fakta om min bästavän
dag 4  - vart jag vill åka just nu
dag 5 - någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
dag 6 - hur ska en riktig kompis vara
dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 - mitt andra namn- och vad jag tycker om det.
dag 9 - min favorit årstid och varför.
dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.
dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Dag två

Ja dag två blir inte så spänannde... Det senasta jag köpte var en smörgås men den har jag ju ätit upp och den finns alltså inte på bild... Så det senaste jag fick har jag kommit fram helt enkelt blir mina påskpresenter...



dag 1 - 5 småfakta om mig + en bild på mig själv.
dag 2 - en bild på det jag köpte/fick senast.
dag 3 - lite fakta om min bästavän
dag 4  - vart jag vill åka just nu
dag 5 - någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
dag 6 - hur ska en riktig kompis vara
dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 - mitt andra namn- och vad jag tycker om det.
dag 9 - min favorit årstid och varför.
dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.
dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Onsdag

Nu har halva veckan gått, tiden går så jävla snabbt. Jag hinner inte med!
Blev iallafall sol idag, igår kom det helt plötsligt snö! och inte lite heller det bara vräkte ner, som tur var höll det inte på sålänge iallafall.

Funderar på om jag ska gå fram och tillbaka till skolan idag eller om jag tar cykeln... Hmm får se.

Trött

jag är trött trött trött trött, orkeslös.
Jag behöver ledighet!

Dag 1

Fem småfakta om mig själv, vad fan är småfakta om? Som kortfakta i punktform?
Okej let's try:

1. Jag är onödigt rädd för spindlar, stora som små...
2. Innan jag hamnade på civilekonom programet var planen att bli antingen socionom, sjuksköterska eller flygledare, så hur jag hamnade här vet jag inte riktigt ;)
3. Jag tränar alldels för dåligt för tillfället min innan var jag en jävel på konstsim.
4. Även om det inte alltid syns här så är jag faktiskt fantastisk på svenska och kan störa mig supermycket på människor som är riktigt dåliga på svensk grammatik.
5. Jag dömmer folk alldeles för snabbt.




dag 1 - 5 småfakta om mig + en bild på mig själv.
dag 2 - en bild på det jag köpte/fick senast.
dag 3 - lite fakta om min bästavän
dag 4  - vart jag vill åka just nu
dag 5 - någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
dag 6 - hur ska en riktig kompis vara
dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 - mitt andra namn- och vad jag tycker om det.
dag 9 - min favorit årstid och varför.
dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.
dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

 


Utfyllnad

Så eftersom alla håller på med sina listor hit och dit ska jag också göra det nu tänkte jag. Dock ska jag vara lite mer konsekvent och verkligen göra en punkt om dagen, troligtvis med hjälp av tidsinställda inlägg men det räknas lika mycket det också.

Jag hade spanat efter den första punkten imorgon, men när under dygnet avslöjar jag inte *damdamdamdamdam* trumvirveeeeel haha
En ledtråd är ju att det i vilket fall blir tidsinställt ;)

dag 1 - 5 småfakta om mig + en bild på mig själv.
dag 2 - en bild på det jag köpte/fick senast.
dag 3 - lite fakta om min bästavän
dag 4  - vart jag vill åka just nu
dag 5 - någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
dag 6 - hur ska en riktig kompis vara
dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 - mitt andra namn- och vad jag tycker om det.
dag 9 - min favorit årstid och varför.
dag 10 - meningen bakom mitt bloggnamn.
dag 11 - bild på mig och min bästa vän.
dag 12 - tre saker jag inte skulle klara mig utan
dag 13 - som du ska göra i sommar
dag 14 - mitt favorit prgram och varför.
dag 15 - en bild på det jag ska göra till helgen
dag 16 - en bild som gör dig lycklig
dag 17 - bild på min favoritdricka
dag 18 - min första kärlek.
dag 19 - en bild på den du senast var med
dag 20 - min drömoutfit

Igår

Som sagt så blev det alltså badminton igår som faktiskt var riktigt roligt! Härligt.
Dock kan jag ju berätta för er som njuter åt andras smärta att min rumpa, och framförallt utsidan av den stackaren lider av en grym träningsvärk idag.

Och HLR och livräddnings utbildning (eller ja repetition) idag på badet gjorde ju inte saken sämre heller. :P

Men i vilket fall det jag ville berätta (visa bilder på) var vårt kvällsmys som kompensation för de kalorier vi brände på träningen :P Marängsvissen!!


badminton

haha det var riktigt roligt ju!
Petra jag ber om ursäkt för mina tvivel :P
sedan körde vi väl inte stenhårt men lite lagom, härligt.

Nästa gång bestämde vi att de blir squash, jag och anna provade ju det för ett par år sedan och hade svinskoj ;)

Vad har jag gett mig in på?

Idag ska jag spela badminton.. Hmm Petra har lurat in mig i det här. Jag får väl se huruvida jag kommer levande därifrån eller inte, jag har inte spelat badminton på hur många år som helst. Spännande ska det bli iallafall. ;)
Fast å andra sidan ska vi dejta ikväll också och då står marängsviss på schemat så det kanske är lika bra att motionera innan det? :P


RSS 2.0