Kiss

Det är lite roligt, för alldeles nyss läste jag ett inlägg på min systers blogg  om att folk borde kunna kissa utan att missa "hålet" och träffa toalettsitsen.

För några dagar sedan hände det nämligen på mitt jobb. Vi är 4 tjejer/kvinnor som jobbar där uppdelat på två toaletter. Sedan hade "grönsaksfarbrorn" (han som levererar frukt och grönt typ) lånat Jonna och Annelies toalett. När Annelie senare på dagen skulle använda sig av toan gör hon en förfärlig upptäckt. Gula våta fläckar på ringen (!) WTF liksom.

Vad ska man vara för slags människa för att på ett ställe där man inte jobbar utan enbart 2 kvinnliga arbetare kissa på toalettringen och lämna det så? Det är ju sjukt tydligt vem som har gjort det...

Det är ju skitsnuskigt! Hans föräldrar borde skämmas, att uppfostra en sådan hemsk unge. (Iofs va de nog bara glada ju snabbare han flyttade hemifrån så att de slapp städa toan så ofta)

Nee kan man inte stå upp och träffa får man faktiskt sätta sig ner. (eventuellt torka av efter sig, men helst sitta ner och träffa rätt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0