Det kan inte vara lätt att vara lärare en ...

Det kan inte vara lätt att vara lärare en torsdagsmorgon :p


Onsdag/lördag

Ja idag är det lillördag och det ska tas tillvara på. Det blir fest ikväll. Kåren, all in.
Får hoppas bara att jag lyckas släpa mig till lektionen imon tillskillnad från förra kåren :P haha

Först måste jag dock överleva en skoldag.
Ska tydligen bli overall idag också vilket betyder att jag måste få dit mina hello kitty märken XD

Blir nya skor på fötterna idag, på dagen iallafall :p

present

Första gången jag tränade nere på sportlife i stan idag. det var fräscht och stort. Jag gillart. Va inte mkt folk när jag var där vid tolv heller.

Fick min "välkomstpresent" också. Lite sent men tydligen var det en sån när man tecknade helårs kort. Jag tecknade ju mitt på racketcentrum inte på sportlife så antar det är därför jag inte fick nån. Menmen, jag tackade och tog emot.

En bag, väldigt reklamig men den ena sidan är helt svart, en vattenflaska, bra att ha då jag är expert på att slarva bort sånna, och 3 biljetter som gick att ha till att låta nån vän prova på, sola eller så att jag kan gå på nåt pass.


Hoppsan

Forgive me father for I have sinned...



Men det var kärlek vid första ögonkastet, dom stod där i skyltfönstret...

Jag skyller på Petra som lurade med mig till en skoaffär jag aldrig varit inne i...

Tisdag

Godmorgon på er. Nu är man uppe och anständig trots att det var lockande att stanna i sängen idag. Hade jag bott ensam hade jag antagligen gjort det haha
Jag hatar statistics lektionerna.

Menmen, I'm up.

Planen för idag:
Släpa mig till skolan för 3h business statistics.
Ta mig till gymmet och prova sportlife i stan.
Besöka systemet.
Luncha med Petra
Hem och bara finnas till en sväng.
Dansa


Vart tog plugget vägen där? Attans...


Ont det gör ont

Av någon lustig anledning har det inte funnits några sånna tandtrådspinnar här hemma sen dom tog slut. Kan inte förstå varför det inte bara dykt upp nya, jag trodde det funkade så?

haha nee men nu hade mamma skaffat nya då både hon och jag hatar/vägrar använda den sorten som ligger hemma.
och fyfan vad ont det gör när man inte gjort det på länge haha, så nu ska det bli andra bullar. Jag ska bli duktig med det igen, jag va det ett i våras faktiskt.

Nu ska jag sitta här med min blodsmakande mun och se vem som åker ur idol.

Måndag

Trots trötthet blev det en ganska bra måndag. Grupparbetet är i princip klart, den skriftliga delen iallafall. Men det som gjorde dagen bäst var besöket på scorett. Har ju spanat på ett par skor ända sen jag köpa mina leopard men sen köpte Sofie ett par liknande så jag tänkte skita i det.

Dock så har jag surfat runt och letat efter andra skor att shoppa men allt jag sett framför mig är scorett skorna. Och de förutom att de är svarta och kilklack är de inte likadana. Så idag fick det bli ett par sådana iallafall. Vi lär ju knappast vara ensamma om att gå runt i sådana skor iallafall.

Så skoshopping och fika med Carro och Louise och världens godaste choklad. Tummen upp. Dock mår jag fortfarande inte speciellt bra, så nu ska kvällen spenderas i sängen.


maskerad

Fick hem min klänning till halloween festerna idag. Den passade den här gången, dock är den jääävligt kort haha. Får lösa det på nåt sätt.

Tjusigt iallafall. Klänning, knästrumpor, örhängen och en tiara. Tjusigttjusigt.


 

 


Uuh

Jag mår inte speciellt bra idag, alls. Vilket inte känns som någon bra timing alls då tanken väl är att vi ska göra klart vårt grupparbete idag. Sedan är planen att jag ska träffa Linda också.
Men just nu är jag täppt, seg, har ont i huvudet, ett öga som krånglar och så känner jag mig allmänt orkeslös. Det känns verkligen som en toppen dag.

Eller inte...

Mysigt

 

Blev himla mysigt med trevliga flickor och ruskigt god mat. tack Pixie!!
Sedan blev det av någon anledning ett stop på ICA med sofie också så nu sitter jag här med caschewnötter med sourcream & onion smak och choklad.

Onödigt... men gott haha


New earrings

Känner mig inte snygg alls idag så fick iallafall bli mina nya örhängen för att piffa till det lite. Utöver det blir det inte nån spännande outfit, jeans tror jag nog.

Ska cykla också, kommer antagligen ångra mig när jag ska hem menmen


rensat kläder

Idag orkade jag verkligen inte  plugga. Energin finns helt enkelt inte efter en jobbhelg. Så istället rensade jag t-shirtlådan i byrån och en hylla i garderoben och tro mig det var behövligt. Bar även ner sommarklänningar/kjolar i källaren och bar upp mina koftor.

Rensade bort massor, var stenhård den här gången. Används det inte ska det bort.
Så nu kan jag fylla på med nytt :P (inte för att det finns plats dock utan nu är det så pass att det som finns får plats.. menmen)

Ikväll blir det födelsedagsmiddag hos Pixie, vet inte riktigt vilka vi blir men jag tror det blir mysigt (=

Lördag

jaha idag ska alla festa. Alla utom jag. För jag ska jobba inatt igen.
Jag är redan trött från igår och hyfsat tidig uppgång... Känns på topp

Hade hellre varit ute och festat jag också. Hängt på Sanna eller varit med och firat sofies seger i seriepremiären :P
                                                     

Men jag tröstshoppade lite istället, ett par nya flip flops som jag kan ha när jag är tränare. Var behövligt.


"höstmarknad"

jaha ja då var besöket på höstmarknaden avklarat. Det var ingen höjdare direkt. Mycket folk dock. Som vanligt var syster och de andra dansarna duktiga. Min syster har förövrigt blivit mörkhårig och hon är assnygg i det minsann.

Det sjuke va att förmiddagen började riktigt varmt och sen hur snabbt som helst blev det helt plötsligt höst ute. Svinkallt.

Blev ingen shopping för mig, bra gjort. ;)

Myslunch

Blev en statistics lektion idag som var en timma kortare än schemalagt och därmed kändes genomlidlig och sen lunch med Sanna och Sofie. Riktigt mys, en bra fredag.

Dock som nämnt tidigare fick jag nästan svälta innan jag väl fick mat. och tror ni dom fick några biljetter ändå? icke. Heeelt värdelöst.

Men vi var glada ändå, när vi väl fått mat iaf haha

Jag svälter och vill gå och äta. Men dom a...

foto0364 (MMS)

Jag svälter och vill gå och äta. Men dom andra flickorna står sist i en lång kö som inte rör sig. Jag hann till systemet och tillbaks på samma tid som dom kom två meter...


Shoes

Idag blir det jag och leo ;)


Fredag

Egentligen är den här helgen ingenting att se fram emot, inte alls faktiskt. Men ändå, helg är ju helg. Ska dock jobba natt både fredag och lördag så hela helgen är förstörd.

Men innan jobb idag så ska jag och Sofie iallafall äta lunch på stan vilket är himla mys. Om vi överlever föreläsningen i business statistics vill säga, och om jag kan hitta nåt att ha på mig :P
Tre timmar business statistics är långsamt!


Nöjd

 

idag efter träningen var jag en glad tränare. Vi gjorde simtester och alla hade förbättrat sig på det mesta sen för 2 månader sen. Elsa hade förbättrat sig på alla.

Det gör en tränare glad. tack tjejer!



Anser att jag pluggat klart för idag så nu...

Anser att jag pluggat klart för idag så nu tar jag mitt "plugggodis" och ser på tv :p


Kanske

jag kanske borde blogga lite idag också? Men jag har verkligen ingenting att skriva om.
Jag kunde varit på kåren och festat med Ellen nu men jag orkade inte. Jag blir heller aldrig frisk från min förkylning. Jag är trött nästan konstant.

Ska bli skönt med en ledig dag imon, sovmorgon.
Sedan måste jag plugga massor. Enbart läst ett kapitel idag, dock världens längsta.

Barnen simmade sitt sämsta på länge idag på träningen också, det gör inte dagen bättre.

Men vi tar nya tag imon. Nu ska jag krypa ner under en filt och se idol. Hoppas att ni som tog er till kåren (trots att det är två dagar innan ny löning) har riktigt roligt. Vi ses där om en vecka.'


Så jävla obehagligt

Idag när jag drog ur ett par byxor till dansen från min ena byrålåda t5rillar det ut en spindel. Hopprullad visst så antingen är den död, eller så rullade den ihop sig av chocken att bli utslängd sådär. Jag är inte den som tänker chansa.
No way

Så jag ropar på pappa som svarar att "vad jobbig du är, du är ju mycket större än den". Wtf? Som att det spelar roll? Icke. Jag tänker inte ta i den och inte riskera att lämna den där heller så den kan passa på att veckla ut sig och smita.

Vilket intrång på mitt privatliv! Jag känner mig antastad.

Sen på vägen ut säger pappa att det nog bara är ett skal, "Det är ju ännu värre" säger jag
Men sen ångrar han sig och säger, ne den är nog död...

Hur ska jag våga använda saker i den lådan igen?

Hold your head up high


Myskväll

Hängde med Ellen och mös i hennes soffa med lite tv, lite te och lite skitsnack. Helt perfekt med andra ord. Hon visade även upp sin shopping från usa. I like
Speciellt skorna, självklart haha

Känner mig verkligen inte motiverad inför en heldag i skolan imorgon också... Känns inte som vi kommer någonstans, jävla bokföringsnämnd.

Angående en kommentar

"Postat av: E
Men nu är det ju faktiskt så att vi lever i en demokrati, och det är folkets röst som räknas, dvs. att SD ska in i riksdagen. Jag avskyr SD, men jag tycker det är fel att prata om demokrati när de är demokratiskt valda av 300.000 personer i Sverige. SÅ DET SÅ! ;)"

Nu vill jag bara backa bandet lite (eftersom du va anonym kan jag inte nå dig annat än såhär) jag har inte nämnt en stavelse om att de inte ska få vara med i riksdagen. Nej jag uttryckte helt enkelt min åsikt om att folk som röstat på SD borde skämmas över sig själva, jag skäms iallafall åt dom.

För som du säger så bor vi i en demokrati och där måste alla få uttrycka en åsikt. Det fina i kråksången är dock att jag inte överhuvudtaget måste respektera vad dom säger. Så jag får kritisera SD precis hur mycket som helst utan att jag kränker deras demokratiska rättigheter och jag behöver inte heller respekteras att folk röstar på dem, bara jag tillåter dem att göra det. och vad jag vet har jag inte tvingat någon att inte rösta på dem.

Och fel att prata om demokrati? Jag skrev ju bara att valet är det mest demokratiska vi har i vårt land och då tycker jag att det rimmar illa att folk röstar på det enda odemokratiska parti vi har. Ett parti som inte vill att alla ska räknas lika.

"SÅ DET SÅ"

Sverige demokraterna

jag hade kunnat göra ett långt inlägg om vad jag tycker om dem, men jag tänker inte ödsla den tiden på dem.
Allt jag har att säga är att jag skäms över alla er som röstat.
Hur man kan rösta på ett parti, i det mest demokratiska vi har vårt val, som inte tycker att alla ska räknas lika mycket. Fyfan för er.


ny vecka

idag är det måndag igen, tiden går sjukt snabbt. haha känner mig gammal när jag säger så.
Idag blir det först lektion och sen heldag i skolan med Sofie.

Känns tungt, ja inte att träffa Sofie utan att göra det där grupparbetet, det finns ju ingen fakta :P

och till du anonyma som kommenterade inlägget (blev det shopping", allt är från HM.

Idag ska man rösta

Ja och här sitter jag och är inte övertygad. Dock kommer det bli rött. Jag har kommit fram till att som student så påverkar inte moderaternas politik mig speciellt. Så jag röstar med hjärtat, jag tycker att alla människor ska behandlas värdigt. Sen visst moderaternas jobbpolitik har minskad andelen förtidspensionerade och sjukskrivna men till vilken kostnad?

Dom som verkligen är sjuka då?
Nee

Sen tycker jag att det är bra att man vill satsa stenhårt på hyreslägenheter i S.
Kommunalt tycker jag det är sjukt fånigt att M vill flytta järnvägen.

Jag tycker det känns fel när Reinfeldt står och säger att eftersom sverige redan är bland de bästa på miljöarbete så behöver vi inte kämpa lika hårt på hemmaplan, det är bättre att skänka några ören till ett u-land så att de kan göra miljöarbete än att satsa massa pengar här hemma.
Jag vill inte stå för det, man kan vara bäst utan att vara bra.
Att starta nya kärnkraftverk känns väl inte heller som något att hurra över?

jaa nu ska jag inte tråka ut er längre, jag tror det blir S, men jobbigt med landsting och kommunval för jag har så dålig koll på exakt vad partierna vill där...

Fika

Tog mig ner på stan idag med min syster som är hemma en sväng och ser till så att vi lever här hemma ;)
Himla gottigt, väldigt mättande och mysigt.

Sen kom det massa barn och gjorde ljus så vi gick en sväng genom stan också.
Snodde dessutom en bild från fikat från henne :P


Klockan är tio i åtta och jag befinner mig...

foto0347 (MMS)

Klockan är tio i åtta och jag befinner mig på badet för att va tränare en stund. Ruskigt tidigt!


Blev det shopping?

hahha självklart, fast jag inte borde shoppat någonting egentligen.
Men blev tre tröjor, ett linne, ringar och tofsar.



Har jag tagit tag i pluggandet då? Det har jag faktiskt, lite grand iallafall. Revisionsboken är nu utläst och jag har kommit ytterligare ett kapitel i statistics. Så iallafall liiite nytta.

Ledig fredag idag, till och med från konst...

Ledig fredag idag, till och med från konstsimmet. Borde plugga massor men jag börjar med att åka ner till stan och spana in nya hm :p


Haha min mormor

Min mormor blev bjuden på bio igår för en av hennes vänner hade vunnit två biljetter. Hon hade tydligen inte varit på bio på hur länge som helst, vi pratade tydligen iallafall tio år två gånger om. Jösses

Så idag frågade jag om det var bra.

"Joooo fast det var ju ingen tantfilm, den handlade om två tjejer som bodde ihop ja alltså dom var ju sådana lesbiska. Fast den var bra det va den, man satt ju fängslad hela filmen, men den var nog inte för oss tanter. Vi va äldst där. Ja och så va det ju en del sånna porrscener, ja där dom hade sex med varandra. Men ja den var bra, det var inte långtråkigt eller nåt"

haha så gullig.

Party



Nu blir det fest!

Vykort

Idag fick jag ett vykort (!) på posten. jag älskar vykort!
Det var bättre förr, när man skickade vykort till varandra... Tack Ellen, helt underbart.
mer vykort åt folket!

Sedan ringde min syster, iofs va det inte mig hon ville prata med men trevligt ändå :P

Nu sitter jag här färdigsminkad, ska snart en svängt till badet och sen blir det fest för hela slanten minsann.

I Like My Life

Ser kul ut va :p

foto0343 (MMS)

Ser kul ut va :p


Blev buss till skolan idag, illa. Men lång...

Blev buss till skolan idag, illa. Men lång skoldag och hot om regn övertalade mig :p lånade en tröja av dig idag elin I promise to get it back before friday ;)


Jaha nu var fem kapitel avklarade. En väld...

foto0342 (MMS)

Jaha nu var fem kapitel avklarade. En väldigt smidig bok. I like :p


Vilket jävla yrke

40 minuter efter tiden jag hade fått för mitt läkarbesök kom det tillslut en doktor och hämtade mig. inget ursäkta att vi är sena och han presenterade sig inte ens.

Mitt besök tog kanske fem minuter, max. På den tiden hann han konstatera att han inte heller visste vad det var men det var inte farligt iallafall. jaha ja. Det va ju bra?

Jag fattar ingenting... jag vill ju veta vad det är. Men det är helt enkelt bara en fläck. Han trodde inte den skulle bli större och även om den blev det så var det ju "inte säkert att jag såg en fläck bara för att dom gjorde det".
Så jag räknar väl med att jag inte blir blind då helt enkelt...

Dock förstod jag inte riktigt allt han sa, det va något han förklarade om huden och hornhinnan och något om nåt jag inte hade som jag inte förstod för han bröt så hemskt på nåt språk...


Jävla hv. Idag såg jag snö... Utanför kinn...

foto0341 (MMS)

Jävla hv. Idag såg jag snö... Utanför kinnarps. Blev överlycklig, eller inte haha


Väldigt business...

foto0340 (MMS)

today glasögon och kavaj. Väldigt business ;) haha


Förlåt

japp Sofie och Elin, min uppdatering sög idag. men jag har faktiskt inte orkat eller haft lust. (höll på att skriva att jag inte hade haft luft vilket ju hade varit väldigt jobbigt)
Men jag lär ju iallafall uppdatera imorgon efter mitt domedags besök hos ögondoktorn.

jag tog mig till och med tid att rita en bild, eftersom Sofie tkr att jag ritar så snyggt. Jag tror paint ska bli min nya "blogghjälpreda". "Pimp it with paint" är mitt nya motto. haha

Aja, ses imon istället :P


(Det där är alltså jag imorgon när jag blivit blind)


Vill till ullared

haha jag såg på första avsnittet av ullared idag (ja grymt spännande lördagskväll eller hur... pensionärsvarning men wtf). och nu vill jag åka dit, helst imon liksom...

Men nej, när nästa lön har kommit och när sofie har flyttat då blir det ullared för hela slanten!
Det ska bli kul, vi hade ruskigt kul sist ;)


Sjukligt trött

jag är så jävla trött alltså, min förkylning som vägrar släppa sliter på mig. det plus tidiga mornar.
Så har inte varit så himla aktiv efter jobbet, städat lite. Läst första kapitlet i statistics kursen och såklart släpat mig upp till badet för att vara tränare. Nu är mina krafter slut. jag är helt färdig.

Känns verkligen inspirerande med en jobbhelg... Eller inte.

En bra sak med idag var iallafall att dom ringde från sjukhuset och sa att de hade ett återbud på måndag så jag får komma och kolla mitt öga redan på måndag. Lika bra det...

Mitt armband

Glömde nämna igår att min armband kom med posten. hallå hur snabbt är inte det? tack så mkt. Fick det dessutom fint invikt i rosa papper och i en liten fin påse.

jag älskar det. Fanns hur många fina smycken på den sidan som helst, livsfarligt.
KyssJohanna hette den iallafall.


vad är det för fel på mig?

jag måste ha dragit en nitlott i genlotteriet när jag skulle bli till. Så typiskt mig... Som min syster utryckte det, jag är en mutation. För varje gång det är nåt fel på mig (fysiskt :P) så står läkaren eller vem det nu är och en kollega som blivit rådfrågad och säger "ååh eeh vad konstigt, undra vad det kan va?"

Det känns jättetryggt! hallå vadå konstigt? Så får man väl inte säga till sin patient.

Senast hände det igår när jag va på mitt återbesök hos optikern. Då stod dom två stycken och tittade på den gråa fläcken och bläddrade i någon bok och hmmade och jämförde med boken. men icke. De hade ingen aning om vad det är. Då börjar de använda ord som "konstigt". Den ena säger väldigt betryggande att "nee men vad konstigt, jag har jobbat med linser sen 88 och aldrig sett något sånt här."

tackar...

Så dom skrev en remiss till ögondoktorn iallafall så jag ska få en hemskickad. "spännande"


Imorgon är ingen rolig dag

Jobb 6-11, sedan borde jag verkligen städa undan alla kläder som ligger på mitt golv. No more excuses.
och så måste jag läsa ikapp lite grand iallafall i mina skolböcker som kom häromdagen.

Det känns jättelockande!

Blir inget skoj på kvällen heller eftersom det här är en jobbhelg...

Världens finaste syster

Det är min syster. Idag fick jag ett brev, ett handskrivet brev, I like!
Världens finaste brev. och du är välkommen på sleep over när du vill!


Igår glömde jag min älskade ring vid bassä...

foto0339 (MMS)

Igår glömde jag min älskade ring vid bassängkanten. Jag blev så jävla glad när den låg kvar när jag kom idag. Tack! Människor kanske är ganska vänliga ändå :p


Glasögonorm

det blir utgång ikväll minsann. och jag ska försöka ha kul trots glasögon XD
Jag kommer känna mig som en tönt oavsett vad du säger Sofie :P (jag vet att bubs förstår mig iallafall :P)

Ingen aning om vad jag ska iklä mig eller göra med håret... Vi kör tydligen overall ikväll vilket är skönt för då är iaf nederdelen av klädseln klappad och klar :P

Idag är en ny dag

Idag är det onsdag, mitten av veckan. Fan vad snabbt tiden går. Det ryktas om utgång på kåren ikväll.
Min hälsa tillåter egentligen inte det, men man är ju bara ung en gång och alkohol kanska dödar bakterierna?



Annars är idag en ganska händelselös dag. Ska bara spendera ett par timmar i skolan och försöka bli lite intelligentare och sen några timmar på badet och hoppas att mina barn sköter sig ;)

Mina skolböcker har kommit idag, hämtas ut efter fem, can't wait....


Köpte nässpray med menthol jävligt effekti...

foto0337 (MMS)

Köpte nässpray med menthol jävligt effektivt men jösses vad det inte är skönt de första sekunderna :p


Saknad syster

idag började som sagt dansen, jag saknade min syster. Hon ska vara där ju, med mig i bilen, med mig på dansen. men neee hon är utanför malmö och hänger istället. Så himla dumt

Kunde du inte bara flyttat inom jkpg? :P
Så jag kunde kommit förbi och fikat och legat i din säng och snackat skit eller bara tittat på dig medan du gjorde helt andra saker. Bara för att inte vara ensam.

malmö är långt.

Men tydligen kommer du hem snart igen XD En sväng iallafall.


dans

Nu ska jag iväg på terminens första dans. Ska bli riktigt skoj, synd bara att jag är så förkyld!


Done some shopping

idag blev det mys med Sofie. Eller ja inte först, då var det business statistics som gäller och den läraren gör mig tokig. Men det blir ett helt eget inlägg någon dag för jag vill inte förstöra det här fina där jag ska hylla min dag med Sofie :P

Det blev lunch och te och efterrätt och flera timmar spenderade på kaffebönan innan vi lämnade. (kom in två mammor på slutet, en med världens sötaste unge och den andra med en skitful unge...)
Det var här någonstans shoppingen började tänkte jag säga men det är ljug, köpte faktiskt jeans innan maten. (vilken antagligen va smartast eftersom jag var mätt som satan efter)

Var med Sofie och provlåg säng också, den blev godkänd av både henne och mig. Så nu har jag blivit erbjuden ett andra hem, känns bra ;)

Sedan försökte jag leta reda på ett armband också men det såldes tydligen inte i jkpg så jag fick klicka hem det från internätet istället. Insåg också att 25% gick till välgörenhet, inte illa!

På armbandet står det:
Plant peace, Live in unity, Freedom, Make a difference, Accept diversity, Speak kindness, Pave the path. Lead the way, Humanity, Give back, Seek wisdom, Come together, Truth, Forgive, Believe, Faith, Sow Love




jag skäms

Idag fick jag skämmas på jobbet, big time. Det kom en äldre herre och en pojk och skulle motionssimma, det kostar 60kr. Är man dock under 20 betalar man bara 40 oavsett. jag tyckte att pojken såg yngre ut än jag vilket rimligtvis borde innebära att det finns stor sannolikhet att han va under 20.

han såg verkligen svinung ut.

Så jag frågar hur gammal han är.
"32"
Mitt svar blev nåt svamlande i stil med
"Oj! eeh aaah ursäkta då haha"

32? Wtf?? Hur är det möjligt? stackarn!!! Han lär få visa leg på systemet livet ut.

Sedan så frågar naturligtvis den gamla mannen hur gammal jag trodde att han va...
"eeeeh tjugo och nåt..."



Det bästa på hela dagen var dock när jag fick slängkyssar av en liten jättesöt tjej på kanske två år.
och förståss när en kvinna frågade om man kunde dricka vattnet i kranen, välkommen till sverige liksom?

Jag tror det börjar bli höst :( imorse var...

Jag tror det börjar bli höst :( imorse var det frost ute! Jag hade både luva, vantar och raggsockar, jag vet inte om jag är redo än...


Jag är fortfarande trött och jag hostar ih...

Jag är fortfarande trött och jag hostar ihjäl mig... Jag har iaf inte vaknat av det inatt, jag sov som om jag vore död :p


Jag lever!

tror jag iallafall... haha

och nej sofie, anledningen till att jag bara sovit två timmar är att jag arbetade till tre inatt på McDonalds och sen började jobba sex imorse.
Jag kan lova att det inte blir många knop resten av dagen. Jag ser det som en lagom ansträngning att flytta mig den metern som är mellan här vid datorn och sängen :P

Jag kom upp i morse och lever än trots end...

Jag kom upp i morse och lever än trots endast två timmar sömn... Jag antar att det hinner ikapp mig i eftermiddag :p


Jag är som en kran

Min näsa bara rinner och rinner, det finns ingen stoppknapp. det är sjukt hur mycket snor det får plats i en kropp! (jag vet att det tillverkas nytt men jävlar vilken supertillverkning jag har om den hinner skapas sånna nya mängder under tiden jag snyter mig)

Jag skulle behöva nässpray, jag borde köpt det idag när vi var nere på stan... Nu får jag skylla mig själv. Nässpray är guds gåva till de förkylda...

Ledig dag

Idag är jag lediiig!! Ja eller från skolan iallafall :P Ska ju både ta mig upp till badet för att vara tränare och ner till donken för att jobba några timmar.
Men det känns som en ganska bra dag ändå, det är ju sol ute!
Så ska jag få fixa mina naglar också. Plus att mamma va ledig hon också och frågade om vi skulle luncha på stan.

Mysigt


optikerbesök är nu värre än tandälarbesök

Jag brukar tycka att optikerundersökningar brukar vara ruskigt smidiga. Men inte idag tydligen...
Jag satt där och skulle titta in i den lustiga saken och hon påpekar att stolen är lite hög, "det gör inget, jag ska ju inte sitta sålänge" svarar jag lite käckt. Då skojan hon tillbaka att "haha det vet man aldrig vad jag kan komma att hitta."

Sen så fortsätter det med, "ja du får ta ut linserna för jag hittade nåt". Så tittar hon igen och sen så "ska hon bara höra med en kollega" och försvinner i typ 5 minuter. hennes kommentar när hon återvänder är "ja nu blev du väl livrädd när jag bara sa så och lämnade" eeeh ja, vad fan tror hon? Det är mina ögon det handlar om här.

Sedan börjar hon snacka nåt om att jag har en grå fläck på mitt högeröga men att hon inte kan förklara vad det är, för det är så svårt och bara massa fackuttryck hmmhmm. Så vi ska köra utan linser en vecka och så om den blir mindre eller inte. det kan va en infektion påväg men det trodde hon inte... men ja den är ju relativt stor. Wtf? så jag vet fortfarande inte vad det innebär?? När jag frågade vad som hände om den växte då pratade hon bara bort det och sa att det trodde hon inte skulle hända.

Så nu sitter jag här med en grå fläck i mitt öga utan en aning om hur det påverkar mig??


Sitter på sjukt lam statistik lektion där ...

foto0335 (MMS)

Sitter på sjukt lam statistik lektion där vi knappt lär oss något. Sedan dyrt optikerbesök... Känns kul. Har iallafall världens bästa chef idag. Tack frida :p


Sol och svinkallt

Det är strålande sol ute, strålande sol och blå himmel. Det ser ut som sommar.
På termometern står det elva grader...
Det blåser satan ute.

Jag gissar att det inte känns som sommar?
Vad klär man på sig när man vill se somrig ut trots att det antagligen är svinkallt ute så man inte vill frysa ihjäl? :P


Att köpa foundation

Idag behövde jag köpa en ny foundation och det är något av det tråkigaste jag vet. jag hatar att välja färg och sort och allt skit, det finns ju en miljard. Så jag brukar alltid så vänligt be personalen om hjälp med att hitta en foundation som passar mig.

Servicen man brukar få dock är bedrövlig! Inte ett skit får man veta, först frågar dom i vilken prisklass och då brukar jag svara att det inte spelar roll men jag vill ha en som passar mig som inte ser "sminkad ut". Så då brukar det vanligtvis fortsätta med att dom säger att "den här har vi ju". hallå jag vet vad ni har och jag vet vad det står på informationen på dom. det är inte det jag vill ha hjälp med, läskunnig är jag.

Så idag promenerade jag istället in på face och bad om hjälp och gud vilken skillnad! Hon var intresserad av att hjälpa mig och hitta något jag skulle bli nöjd med, hon förklarade skillnaderna och lite vad hon tyckte om dom osv.

tack!

Så även om sminket nu inte blir bättre bara för att det är dyrare så är servicen värd pengarna!

Det är över nu

jaha så va den insparken över... det känns lite småtomt. Tänk vad mycket fritid jag kommer ha nu. Eller så kanske jag ska fylla den med att plugga?? Måste dock ta tag i mig själv och beställa böckerna, känns som om det är en fördel?

Vi har iallafall haft de absolut bästa nollorna, tack för den här veckan!

RSS 2.0