Sverige demokraterna

jag hade kunnat göra ett långt inlägg om vad jag tycker om dem, men jag tänker inte ödsla den tiden på dem.
Allt jag har att säga är att jag skäms över alla er som röstat.
Hur man kan rösta på ett parti, i det mest demokratiska vi har vårt val, som inte tycker att alla ska räknas lika mycket. Fyfan för er.


Kommentarer
Postat av: E

Men nu är det ju faktiskt så att vi lever i en demokrati, och det är folkets röst som räknas, dvs. att SD ska in i riksdagen. Jag avskyr SD, men jag tycker det är fel att prata om demokrati när de är demokratiskt valda av 300.000 personer i Sverige. SÅ DET SÅ! ;)

2010-09-20 @ 16:03:48
Postat av: pia

Jag tycker att Jimmy Åkesson är en trovärdig och representativ medlem i Sveriges Riksdag. Han är ärlig och vågar stå för vad han säger. Synd att så många missförstår hans goda avsikter. Vad jag vet har dom inte majoritet i riksdagen men ändå skulle ett gäng irakier utvisas till ett Irak som förföljer kristna.Det finns tydligen många fler smygrasister eller främlingsfientliga i sveriges regering än sd. Så öppna ögonen och se vad som sker i de sverigefientliga partierna.Inte beror det på SD att människor deporteras till en säker död eller tortyr. Ta bort glorian från de gamla partierna som gör vissa Svenskar fattigare och fattigare T.O.M. BARNEN.Och skickar flyktingar till en trolig död.

2011-02-21 @ 15:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0